Inloggen

×

Nieuws

Anouk de Reeder Voorzitter LenteRIT’19

Het hele bestuur was opgetrommeld: Anouk de Reeder zou gevraagd worden als voorzitter van de LenteRIT. De fles gekoelde prosecco was meegebracht naar de bestuursvergadering op de VU. Hierna zou een bezoek gebracht worden aan de nietsvermoedende dame in kwestie in haar studentenkamer. Plots bleek tien minuten voor de vraagactie dat Anouk haar fiets had gepakt en was vertrokken om piano te spelen. Oké, poging twee; volgende bestuursvergadering. Helaas wederom geen succes. Derde poging: de borrel, dit kan niet falen. Nu niet alleen huisgenoten maar ook vriendinnen ingeschakeld waren moest dit lukken. Anouk kwam binnen na een goede pre-borrel met Yke en Lisette. Na wat afleiding wilde Anouk naar boven lopen, toen het bestuur buiten de deur op haar stond te wachten met een fles en hun prachtige rode jasjes. Dionne nam het woord;

 

Lieve lieve Anouk,

Je bent als lid bij Skøll gekomen in 2016, waarna je in Peddøls liet ziet wat je waard was in de boot. Je viel op en in de Acquisitie liet je zien dat jij hard wil werken voor Skøll en dat waar kan maken. Uiteraard vroeg ik je bij mijn LenteRIT commissie van 2018. Daar zagen wij een Anouk bomvol energie, goede muzieksmaak, presenteertalent en focus. Dit alles samen met jouw positiviteit maakt jou volgens ons iemand die we graag binnen Skøll willen houden. Daarom aan jou de vraag: Zou jij LenteRIT voorzitter van 2019 willen worden?

Het antwoord luidde hard JA ! De prosecco werd, na nogal wat moeite, ontkurkt en de nieuwe voorzitter van de LenteRIT werd bejubeld op de borrel.

Wil jij Anouk dit jaar ondersteunen in het neerzetten van een paar prachtige introductieweken in de lente? Stuur haar dan een berichtje, mail je motivatie naar ciecie@skoll.nl of meld je aan op de site.

Reacties (1)

Yke Koerten
6 december om 16:59
‘Vo

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll