Inloggen

×

Nieuws

Jalien van den Tweel Voorzitter Amstelwedstrijden Commissie’19

Het was vorige week dinsdag, de eerste borrel van het jaar. Er werd geprobeerd om Jalien met de smoes “Heb je vandaag ergens even tijd om over Amstel Wedstrijden Commissie te kletsen” voor de borrel op Skøll te krijgen. Jalien kon pas later op de avond op Skøll zijn en bood als alternatief aan om te bellen. Snel werd de volgende smoes naar haar gestuurd dat het toch handiger zou zijn op Skøll zodat de oud Amstelwedstrijden commissie voorzitter er ook bij kon zitten. Uiteindelijk zou Jalien tussen 21:00 en 22:00 in de bestuurskamer zijn. Vol goede moed ging het bijna voltallige bestuur dan ook net voor 21:00 alvast in de bestuurskamer zitten. Een goede driekwartier later klopte Jalien op de bestuurskamerdeur en kwam ze binnen. Het bestuur was even in de war maar na een paar seconde nam Jaap het woord;

 

Lieve Jalien,

Je werd in de HerfstRIT van 2017 lid bij Skøll. Je viel tijdens de RIT al door je enthousiasme op. Dit enthousiasme heb je zeker ook na de RIT doorgezet. In je eerste jaar zat je al in de Skøll Cup Feest Commissie én de IntraingsCie. Het jaar daarop liet je zien dat je naast escalerende Skøll feesten ook een escalerend feest op locatie kon organiseren. Ik denk genoeg reden om jou een vraag te stellen: Zou jij voorzitter willen worden van de Amstelwedstrijden Commissie 2019.

Na een luide JA! werd de fles bubbels ontpopt en een mooie foto gemaakt.

Wil jij Jalien dit jaar ondersteunen in het organiseren van de Amstelwedstrijden? Stuur haar dan een berichtje, mail je motivatie naar ciecie@skoll.nl of meld je aan via de site.

 

Reacties (0)

Geef een reactie