Inloggen

×

Nieuws

Maartje Witkamp Praeses Varsity Comité 2019

De eerste dinsdag na het kerstreces was op voorhand al voorbestemd om tot een fantastische borrel uit te lopen. Niet alleen was iedereen helemaal euforisch elkaar eindelijk weer te zien, ook stond er een mooie vraagactie op het programma. Nu we in 2019 zijn aanbeland, begint Skøll langzamerhand toe te leven naar het wedstrijdseizoen wat er aan komt. Een van de hoogtepunten van dat seizoen gaat traditioneel de Varsity zijn en zodoende werd het hoog tijd om een Praeses van het Varsity Comité te vragen. De beoogde Praeses was toevallig de bewuste dinsdag op Skøll en dus werd zij met enige hulp van het bestuur van NYX op slinkse wijze de bestuurskamer in geleid. Toen Maartje Witkamp daar binnen kwam nam Lars het woord:

Maartje, wij hebben een tijdje geleden een heel goed gesprek gehad over jouw komende tijd hier. Tijdens dat gesprek was je helaas net uitgeselecteerd voor EJLD, maar desondanks zag jij genoeg mogelijkheden voor de toekomst om te doen. Super tof! Juist ook omdat jij zo gemotiveerd bent voor het wedstrijdroeien leek het me leuk om het met jou over het Varsity Comité te hebben. Helemaal omdat de Varsity natuurlijk een van de grootste wedstrijden is die je in het roeien kan verzinnen. Nou heb ik er een tijdje overheen laten gaan en we hebben het er ook niet meer zo over gehad. Maar nu leek het me zo direct na de vakantie een heel mooi moment om jou de volgende vraag te stellen: lieve Maartje, wil jij voorzitter worden van het Varsity Comité? Met een grote lach op haar gezicht antwoordde Maartje: JA! Na wat struggles met de kurk kon er geproost worden op een mooie editie van de Varsity.

Wil jij Maartje dit jaar ondersteunen bij het organiseren van alles rondom de Varsity? Stuur haar dan een berichtje en mail je motivatie naar ciecie@skoll.nl of geef je interesse aan op de site.

 

Skøll wint de Varsity!!!

Reacties (0)

Geef een reactie