Inloggen

×

Nieuws

Pim Duteweert voorzitter Promo’19!

Het was dinsdagmiddag toen het bestuur via Laurens te horen kreeg dat Pim dinsdagavond haar commissie, de Blwerb, zou gaan promoten op de commissiemarkt. Dit was natuurlijk het uitgelezen moment om Pim naar de nieuwe verdieping te lokken om daar een hele belangrijke vraag te beantwoorden.

 

Het bestuur was inmiddels boven aan het wachten totdat Laurens, voormalig promo-voorzitter Pieter en Pim hun weg wisten te vinden op de nieuwe trap. Eenmaal boven aangekomen moest Pim een kleine twee minuten zoeken naar de schakelaar om het licht aan te zetten. Met de lampen richtend op Pim was het tijd voor het officiële deel. Kristian nam het woord en sprak tot Pim:

 

“Lieve Pim,

 

Je hebt inmiddels vast een flauw vermoeden waarom je naar boven moest komen maar ik wil ik toch nog graag een kort woordje tot je richten. Een aantal weken terug hebben wij het gehad over één van de mooiste en grootste commissies die Skøll rijk is. Uit dit gesprek kwam naar voren hoe enthousiast jij bent over het voeren van promo en hoe erg je het naar je zin had vorig jaar in de Stad & standcie. Voordat jij je hard maakte voor de promo heb je een jaar gestreden voor Skøll en ‘t erevlot in Eerstejaars Dames 2018. Wellicht via de promo kwam jij erachter dat Skøll nog veel meer had te bieden en zo ontwikkelde je vanaf de zomer verder als voorzitter van de Blwerb en als coach van de damesclubacht. Door jouw ervaring met zoveel verschillende aspecten van Skøll weten wij zeker dat jij in staat bent om Skøll verenigingsbreed naar buiten uit te dragen, en zo kwam jij in het vizier voor de functie van promo voorzitter.  

 

Zoals je door hebt staan we hier in de ergoruimte van het nieuwe gebouw en dat is natuurlijk niet zomaar. Vanaf binnenkort zal deze ruimte in gebruik worden genomen. Als Skøll zijnde mogen we enorm trots zijn op wat wij hebben bereikt en degenen die gebruik zullen gaan maken van deze ontzettend vette verdieping en degenen die die trots over dienen te nemen zijn onze nieuwe leden, en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een hele geschikte promo voorzitter.

 

Als promo voorzitter ben je de spin in een groot web van bijna 40 commissieleden, de onderwijsinstellingen, het bestuur, de Amsterdamse Kamer van Verenigingen en de leden van Skøll. Wij zijn ervan overtuigd dat door jouw tomeloze inzet, jouw hart voor Skøll en communicatieve vaardigheden jij de geschikte kandidaat om in het midden te staan van het mega web dat wij de promo noemen. Wij hebben er ontzettend veel vertrouwen in dat jij deze taak fantastisch kan vervullen en daarom wil ik jou de volgende vraag stellen: Lieve Pim, wil jij voorzitter worden van de Promo 2019?”

 

Een volmondige JA kwam uit Pim’s mond waarna de allereerste champagne van de tweede verdieping werd ontkurkt. Pim blijkt expert te zijn in het ontkurken waardoor de eerste gaten in het nieuwe dak nog even op zich laten wachten.

 

Wil jij nou samen met Pim een fantastische promo neerzetten, stuur haar dan snel een berichtje, stuur een mailtje naar ciecie@skoll.nl of geef je interesse op via de site!

 

Reacties (0)

Geef een reactie