Inloggen

×

Nieuws

NU TE KOOP: Nieuwe kledinglijn

Vanaf vandaag is het mogelijk om lekker dichtgetikt door het leven te gaan. Skøll beschikt namelijk vanaf nu een eigen vrijetijdskledinglijn. Of je nou in college zit, naar je stage gaat of lekker op de bank ligt te hangen, dit kan nu allemaal in volledige Skøll outfit.

Zo hebben we nu voor de bankhangers onder ons een heerlijk warme joggingbroek en sweater. Voor degenen die graag naar buiten gaan zijn er dikke mutsen en vesten te koop en last but not least, voor de feestgangers zijn er hele mooie nieuwe tanktops en petten aan te schaffen. Ook als je jezelf niet in één van de bovenstaande categorieën zou plaatsen dan kun je natuurlijk ook een leuk kledingstuk aanschaffen. 😉

Haast je snel naar de shop want de voorraad is beperkt!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll