Inloggen

×

Nieuws

Max Jongeneel Voorzitter Litha’19

Het was dinsdag 26 februari en na een druk weekend op de Gyas Hunze werden de mannen van de TopC4 weer op de training verwacht. Naast dat de mannen natuurlijk zelf moesten trainen, werden de coaches ook verwacht. Dit betekent dat Max ook deze dinsdagavond fanatiek mee aan het coachen was. Na elke goeie training moet er natuurlijk worden nabesproken, zo ook na de training deze dinsdag. Max was al begonnen met de nabespreking, alleen werd deze onderbroken aangezien er een groep mensen in rode jasjes van het vlot richting Max liep. De bespreking werd abrupt onderbroken toen Jaap het woord nam:

Beste Max, het duurde even maar daar sta je dan. Je bent altijd al een actief lid geweest. Je begon in HerfstRIT’17 en ging toen al actief roeien bij de TopC4. Aan het einde van het seizoen sloot je je eerste jaar af do

or actief te zijn in Litha’18. Het volgende jaar wilde je dit doorzetten. Je begon al door te gaan coachen bij de heren TopC4 van het volgende jaar. Jouw activiteit voor het tweede deel van het jaar hangt af van jouw antwoord op de volgende vraag. Max, wil jij voorzitter worden van de Litha 2019?

Na een luide ‘JA’ werd de fles ontpopt en de felicitaties uitgedeeld!

Wil jij Max helpen een fantastische Litha neer te zetten? Stuur hem dan snel een berichtje, stuur een mailtje naar ciecie@skoll.nl of geef je interesse op via de site!

Reacties (0)

Geef een reactie