Inloggen

×

Nieuws

Gijs Kooistra voorzitter IMG.!

Het was woensdagmiddag, rond een uur of zeven. Waar enerzijds het Varsity Comité bezig was met de laatste voorbereidingen voor het goedbezochte Varsity Diner, was de IMG. druk aan het vergaderen in de mooie nieuwe commissie kamer. De vergadering liep gestructureerd en soepel, tot er inenen hard op de deur geklopt werd. Een aantal rode jasjes stroomden binnen en begaven zich rondom de commissie, in het specifiek rondom Gijs. Terwijl hij  enigszins overdonderd van het gezelschap het bestuur vragend aankeek, nam Loes het woord:

Lieve Gijs,

Daar staan we dan. Je hebt vast al een vermoeden waarom een aantal rode jasjes zich om je heen begeven. Ik zal jullie vergadering niet al te lang verstoren, maar wil graag kort even een woordje tot je richten. Je begon je Skøll lidmaatschap in september 2016 en sloot je aan bij het eerstejaars compoploegje Skrrrt. Dat was misschien niet het grootste succesverhaal, maar vervolgens stortte je je in een aantal van de vele commissies die Skøll rijk is. Naast de VakanCie maak je natuurlijk deel uit van de IMG, de commissie die Skøll visueel op de kaart zet en commissies kan ondersteunen in externe publicatie. Afgelopen jaar hebben wij nog even samen in deze commissie gezeten en het viel me direct op dat je een goeie toevoeging aan de commissie was met je enthousiasme en vele goede ideeën. Afgelopen voorzittersvergadering heb je samen met Manon goed gespard over manieren om de IMG. een stapje verder te brengen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat de IMG onder jouw leiding deze ideeën om kan gaan zetten in actie!

Dus, Gijs, dan eindelijk de officiële vraag: zou jij voorzitter willen worden van de IMG?

Een volmondige ‘Ja!’ volgde, de prosecco werd ingeschonken en de vergadering weer hervat. Bij deze wens ik je veel succes met het voorzitterschap van de IMG Gijs!

 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll