Inloggen

×

Nieuws

Flip Linssen beoogd Commissaris Sociëteit bestuur’20

Nietsvermoedend zat Flip thuis aan een koekje en een drankje. Ondertussen was zijn huisgenoot Noud binnengekomen met in zijn ene hand zijn telefoon en in zijn andere hand een witte Skøll envelop. Terwijl Flip zijn eerste reactie gefilmd werd, vooral heel blij en vol spanning, las hij zijn eerste brief. Hier stond in dat hij vooral zijn telefoon in de gaten moest houden aangezien hij een belangrijk appje kon verwachten. Dit appje verzocht Flip om zich te melden bij de buurman van Skøll en na een gezellig gesprekje bij de buurman kreeg Flip zijn volgende brief. In een moeilijke en vooral vage rebus stond dat hij naar het speeltuintje naast Willem III toe moest. Hier wacht zijn Sociëteitsbeheer hem op om een beetje van de schrik te kunnen bekomen maar vooral ook om wat alcoholische versnaperingen te nuttigen. Hierna kreeg Flip de volgende mysterieuze brief, hij werd verwacht in het Oosterpark. Eenmaal hier aangekomen wachtte hier al zijn vorige commissies hem op. De OCC, de Barcie en de Promo. Bij de OCC moest hij allemaal vragen beantwoorden over het ouderejaars competitie roeien, natuurlijk gepaard met shotjes, bij de Promo krijg hij de opdracht de welbekende promowrap te verkopen aan een voorbijganger waarna hij zelf ook mocht genieten van de wraps en bij de Barcie moest hij geblinddoekt het gehele barassortiment proeven. Echter, als echt barhoofd ging dat helaas wat minder goed; blijkbaar smaakt Affligem geblinddoekt naar 0.0%. Na de commissie avonturen kwam Flip aan bij zijn oude bootjes waar de nu al lang geleden lijkende roei herinneren werden opgehaald. Met de volgende brief in de hand ging Flip weer snel onderweg naar zijn volgende locatie, daar aangekomen zaten de heren van Heidrunn op hem te wachten. Hier heeft hij twee cadeau ’s in ontvangst mogen nemen, een fles ice en een vaas vol linzen, en vlug nog wat pasta naar binnen gewerkt voordat hij op zijn laatste stop verwacht werd. Bij de oudsoos werd hij nog even goed aan de tand gevoeld of hij wel de kennis van de soos had en vooral of hij nog kon drinken. Na dit overleefd te hebben ging Flip buiten op zoek naar zijn fiets waarna hij plots van achter geblinddoekt werd door het bestuur. Na een kort ritje in de bestuursbus kwam iedereen aan bij de Mauritskade. Hier mocht Flip zijn blinddoek afdoen en stond het bestuur voor zijn neus. Voordat de spanning te hoog opliep deed Jaap een stap naar voren en nam hij het woord:

Lieve Flip,

Laat ik je ten eerste welkom heten. Welkom op een legendarische plek, een plek waar een fantastisch ding is gebeurd. Het is niet meer goed te zien maar dit is de plek waar het eerste goudgele drankje genaamd Amstel is gebrouwen. Een begin van een tijdperk voor Amstel. Jij staat hier nu ook aan het begin van iets, oftewel een prachtige plek om jou te ontvangen.

Laten we het eerst eens hebben over jou. In september 2016 werd jij lid van Skøll. Als goeie compo-man ging je dan ook direct de NOOC roeien. Het NOOC jaar proefde naar meer, naast nog een jaar comporoeien zette je ook samen de OCC op. Nu moet ik zeggen dat ik weinig over jou wist tot dat jaar. Gelukkig kwam daar verandering in toen jij bij de Barcie kwam. Daar heb ik jou langzaam beter leren kennen. Dit langzaam leren kennen veranderde al vlug in elkaar snel leren kennen toen we beide op Overamstel gezet werden. Daar stonden we weer aan het begin van een mooie tijd, het begin van onze Heidrunn feut periode.  Waarna we samen onderdeel werden van de lichting V (VVVVV). Toen heb ik de echte Flip leren kennen, niet alleen de escalerende Flip maar vooral ook de escalerende Flip. Echter na een paar maanden leerde ik dan toch eindelijk ook de capabele Flip kennen. Jij liet al snel merken met al je enthousiasme en ook zeker je kritische blik dat je perfect zou zijn voor het Sociëteitsbeheer. Mijn keuze was dan ook snel duidelijk dat jij Barciehoofd planning moest worden, een keuze waar ik vandaag de dag nog steeds blij mee ben. Ook in je SB jaar ben je door en door enthousiast gebleven en bezig geweest met Skøll verder helpen. Dit allemaal maakt jou in mijn ogen zeer capabel voor het bestuur. Dan rest mij nog maar een belangrijk ding om jou te vragen: Lieve Flip, wil jij Commissaris Sociëteit 2020 worden?

Na een volmondige JAA!! en een gigantische knuffel werd de champagne ontpopt en geproost op dit mooie moment.

Gefeliciteerd Flip! Wij hebben het volste vertrouwen in dat jij het volgend jaar zeer goed gaat doen!

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll