Inloggen

×

Nieuws

Meike Waaijers voorzitter HerfstRIT ’19!

Alhoewel de LenteRIT nog in volle gang is, wordt er achter de schermen al weer gekeken naar de nieuwe aanwas die in september ons ledenbestand gaat aanvullen. Aansluitend op de huidige LenteRIT zullen de ogen dus direct weer gericht zijn op HerfstRIT’19! De zoektocht naar een voorzitter voor de HerfstRIT commissie was dan ook gaande en bereikte afgelopen donderdag haar hoogtepunt. Loes had onder valse voorwendselen een afspraak gemaakt met Meike om haar coach skills te evalueren. De avond zou echter anders lopen dan Meike had verwacht. Vandaar dat er rond de klok van zeven uur een groep bestuursleden zich had verzameld in de BK om Meike op te wachten. De verrassing was van haar gezicht af te lezen toen ze de zee van rode jasjes zag nadat ze de BK binnenkwam. Om een eind te maken aan alle verwarring nam Lars snel het woord:

 

Lieve Meike,

Nu jij hier zo voor ons staat heb je vast wel enig idee wat je hier doet. Want de vraag of je een gesprekje met Loes wilde hebben was natuurlijk gewoon een hele slechte smoes! Hopelijk was het niet al te doorzichtig en ben je toch wel verrast ons hier te zien staan. Nu is het traditie dat ik eerst nog even een kleine lullepot hou, dus van die gelegenheid ga ik ook zeker gebruik maken.

In de herfst van 2016 werd jij lid van Skøll en sindsdien heb jij bewezen een heel divers persoon te zijn binnen onze vereniging. Roeien, coachen en commissiewerk heb je allemaal even enthousiast opgepakt. Momenteel ben je coach van de clubacht en ook hou je je op roeigebied bezig in de AFCO. In alles wat je doet zie ik het enorme enthousiasme eraf spatten! Ik heb er enorm veel vertrouwen in dat je dit enthousiasme ook komend jaar door wil gaan zetten in jouw inspanningen op Skøll.

Een tijdje geleden hadden wij al een heel goed gesprek. Dan doel ik niet op het gesprek over de HerfstRIT van aankomend jaar, maar in z’n algemeenheid ging het over jouw toekomst hier op Skøll en ik vond dat echt een heel inspirerend gesprek! Het laat zien hoe ambitieus je bent en hoe graag je nog meer wil bijdragen aan deze vereniging. Nu heb ik wel een beetje een idee wat ik graag in jouw toekomst van Skøll zou zien, dat is ook exact de reden dat we hier staan. Je hebt een tijdje terug aangegeven graag volgend jaar nog een keer de HerfstRIT mee te maken.

Ik ga je niet langer laten wachten en ik ga de vraag stellen waarvoor je hier bent gekomen. Lieve Meike, wil jij voorzitter worden van de HerfstRIT 2019?

Natuurlijk volgde hier een duidelijke ‘JA!’ op. Snel begaf de groep zich naar het balkon om het flesje bubbels te poppen en te proosten op een mooie RIT.

Wil jij samen met Meike onderdeel uitmaken van de HerfstRIT commissie? Geef dan je interesse aan op de site of stuur Meike een berichtje!

Reacties (2)

Wouter Groen
5 mei om 16:21
'vo!
Ruben van Dam
9 mei om 10:52
Supervo!

Geef een reactie