Inloggen

×

Nieuws

Suzan Zuurmond beoogd Club en Competitie Commissaris Bestuur ’20

Het was een doodnormale dinsdag voor Suzan. Na een aantal uur hard aan haar scriptie gewerkt te hebben op het Science Park, had ze zichzelf een koffiepauze met Julie gegund. Aansluitend zou Marthe langskomen om haar het verlaat verjaardagscadeau te overhandigen: een mooi paar nieuwe schoenen. Gek was het wel, dat er een Skøll-enveloppe in de schoenendoos zat. ‘Oh, heb je het op Skøll laten bezorgen?’ ‘Hè?’. Het kwartje bleek niet te vallen, dus verzocht Marthe haar toch vriendelijk de enveloppe in de doos open te maken. Precies op dat moment sprongen Bouke en Cecile, haar huisgenoten en mede-Skøllies, tevoorschijn. Verrast en overdonderd las zij de eerste brief:

Lieve Suzan,

“If you think everything is going well, you obviously don’t know what the hell is going on”

Een quote die toch aardig in de buurt komt van hetgeen jij niet alleen vanavond zult ervaren, maar zeker ook de rest van dit avontuur. Je staat aan de vooravond van een heuglijke periode. Geniet van dit moment en van al het gezelschap dat je om je heen zult hebben vanavond.

Een hoop ge-OMG volgde, de vraagactie was van start! Suzan, Cecile en Bouke begaven zich richting hun huis, waar ze middels een speurtocht op allerlei gadgets stuitte die nog goed van pas zouden komen de rest van de avond. Maar, voordat de vraagactie vervolgd kon worden, stond er eerst nog een bijles op de planning. Lichtelijk in shock vertrok ze hiernaar toe. Een uur later werd het avontuur hervat en kwam ze aan in Park Frankendael, waar zowel haar DCl8+ als haar Ringvaart 8+ zich hadden verzameld. Onder het genot van een heerlijke BBQ in de late middagzon werden een hoop herinneringen opgehaald, waarbij haar sterk aangeraden werd wat extra te eten ter voorbereiding op de rest van de avond. De volgende brief bracht haar naar haar geliefde compocommissies: CompoCie’17 en CoCoCo’19. Ouzo, hét CompoCie’17 drankje, kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. Met een ‘CoCoComposaris’ en ‘compo=leven’ bordje om haar nek werd ze op pad gestuurd naar de volgende locatie: de Oud-composarissen. Laura (‘16), Tessa (‘17)  en Emma (‘18) zaten traditiegetrouw op het terras van de Hesp met een vers getapte Filou. Hier werd Suzan flink aan de tand gevoeld (de kleur van Gyas? ‘Bier-oranje..? Nee Cognac!’), werden adviezen meegegeven en werd er afgesloten met het Composarissen drankje: Jägermeister. Met deze ervaring op zak werd de weg vervolgd naar de Arbok Commissie. Hier ontving ze een heuse pet gemaakt van Årbokpapier (de proefdruk, uiteraard). Er werd vast prosecco ontpopt en nogmaals wat Jäger weggeshot. De rebus waar het volgende adres uit had moeten voortvloeien, bleek toch wat lastig. Na wat gestuntel wist ze bij het juiste adres aan te bellen. Hier zaten haar coach ploegen, HCl4+ (Gladde Bøys) en DtopC4 (Øme Duø) haar op te wachten. Ze werd ondervraagd over beide ploegen en ontving een stuk taart om vast te proeven van het leven van een Composaris. Niet veel later werd er aangebeld door een tweetal rode jasjes en werd Suzan geblinddoekt en wel meegenomen de bestuursbus in. Tijdens de busrit maakten wij kennis met een ietwat aparte muzieksmaak, maar dat mocht de pret niet drukken. Eenmaal op de eindbestemming aangekomen, ging de blinddoek af en enigszins overdonderd door het gezelschap en het licht verscheen er een grote grijns op haar gezicht. Vervolgens nam Loes het woord:

Lieve Suus,

Je hebt het zowaar overleefd, deze overvolle avond aan locaties met een hoop dierbare personen die jij hebt leren kennen de afgelopen jaren op Skøll. We staan hier op een bekende plek voor jou, de bosbaan. De plek waar jij een scala aan aspecten van Skøll hebt zien langskomen:

In je eerste jaar, 2015-2016, heb je hier meerdere malen aan de start gelegen met je DCl8+. Een jaar waarin hard roeien gecombineerd werd met de nodige borrels. Het jaar daarop verruilde je het roeien voor één van de prachtige commissies die Skøll rijk is: de CompoCie. Tijdens de compo weekenden met CompoCie’17 werd je kennis, kunde en zeker ook humor zeer gewaardeerd. Ook nu nog steeds is dit een plek waar je vaak komt met de ploegen die je coacht, zoals afgelopen jaar de DTopC4 en dit jaar wederom jouw Gladde Boys. Met jouw enthousiasme voor coaching maak je samen met de CoCoCo mooie stappen dit jaar. Onderhand een mooi lijstje aan ervaring moet ik zeggen. De rode draad hierin? Het club dan wel competitieroeien. Ook komend jaar zal jij je een aantal vroege ochtenden begeven naar deze prachtige baan.

Jouw toewijding en passie voor dit mooie deel van Skøll is niet onopgemerkt gebleven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat je het in je hebt om het club- en competitieroeien weer een stapje verder te brengen. Je weet van aanpakken en hebt precies de benodigde ervaring aan boord om deze functie met verve te bekleden. ik zou je dan ook graag dé vraag willen stellen: wil jij komend jaar de functie Commissaris Club- en Competitieroeien vervullen in Bestuur’20?

Een enthousiaste ‘JA’ volgde en de kurk van de champagne werd vakkundig de Bosbaan ingeleid.

Lieve Suus, je hebt een prachtig jaar voor de boeg met vele hoogtepunten en mooie momenten. Ik heb er alle vertrouwen in dat je het fantastisch gaat doen! Nogmaals gefeliciteerd!

 

 

 

 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll