Inloggen

×

Nieuws

Fleur Tolmeijer voorzitter Commissie Externe Betrekkingen

Op een mooie zonnige woensdagmiddag gingen de dames van Sønna het water op om te trainen. Hun training duurde een stukje korter dan verwacht waardoor een deel van het bestuur zelf nog op/in het water te vinden was om de befaamde D1-stip te behalen, bij de ene meer succesvol dan bij de ander. Fleur bleef echter als enige van de Clubdames langer hangen op Skøll dus er kon toch nog gevraagd worden!

Het hele bestuur was ready om te gaan waarna Fleur besloot om naar huis te gaan. Nog net op tijd kon Loes achter haar aan rennen om haar naar de bestuurskamer te trekken. Daar kon dan eindelijk, de enigszins chaotische doch spetterende vraagactie beginnen. 

“Lieve Fleur,

Daar staan we dan. Je weet natuurlijk zelf als allerbeste waarom we hier staan. Een tijdje geleden heb je namelijk aangegeven graag het voortouw te willen nemen in de nieuwe SponsorCie. Een commissie die een frisse wind goed kan gebruiken. Een kleine 8 maanden geleden werd jij lid van Skøll na twee jaar geroeid te hebben in Wageningen. Een hart voor roeien heb jij dus zeker en dit jaar heb jij bewezen dat je dat ook heel erg naar buiten toe kan overbrengen. Jij ging namelijk gelijk na de RIT bij de SponsorCie en even later zorgde jij samen met jouw VakanCie voor een geslaagde wintersport. Last but not least voegde jij je als enige eerstejaars bij de actiegroep die samen met de consultant van de Rabobank iedere week mooie stappen zet. De groep die de handen ineen heeft geslagen om grote sponsoren binnen te halen. Dus ook al ben je pas 8 maanden lid hebben wij er het volste vertrouwen in dat jij de nieuwe SponsorCie naar een hoger niveau kan tillen! Dus Fleur, wil jij voorzitter worden van de Commissie Externe Betrekkingen 2020?” 

Een volmondige JA volgde waarna de champagne niet werd ontpopt maar in de tas van Fleur verdween. Misschien ook maar eens goed op de dag na de borrel.

Fleur, ontzettend veel succes en plezier gewenst komend jaar!

Reacties (1)

Max Jongeneel
30 mei om 18:58
Lekker bezig Fleurtje

Geef een reactie