Inloggen

×

Nieuws

Bauke Bramer Voorzitter CompoCie’20!

Afgelopen zaterdag stond de CompoCie wederom te shinen, dit maal op de Asopos Driekamp. Ondanks dat de dag wel erg vroeg begon, stapte Bauke energiek de bestuursbus in op weg naar Leiden. Na eerst zelf een stukje gepeddeld te hebben en vervolgens gezongen te hebben voor de dames club4+, was Bauke van plan wat lunch te halen voor iedereen. Terwijl hij aanstalten maakte om samen met Merlijn weg te fietsen, probeerde Loes de juiste aanwezigen bij elkaar te krijgen. Gelukkig hield Lars hem met wat small-talk op het terrein en werd Bauke langzamerhand door Marijn, Merlijn, Wout en Loes omringt. Het duurde even voordat Bauke in de gaten kreeg wat er aan de hand was, maar toen het kwartje bleek te vallen nam Loes het woord:

Lieve Bauke,

We staan hier op één van de vele compowedstrijden waar Skøll vertegenwoordigd wordt, een mooi moment om even een woord tot jou te richten. Laat ik beginnen bij het begin: je werd lid in de LenteRIT van 2017 en roeide de NOOC met je ploeg Drøwning. Het comporoeien met deze heren beviel jou wel en dus werd de Drøwning 2.0 variant doorgezet met een aantal nieuwe aanwinsten. Ook dit jaar zijn jullie weer op menig compowedstrijden te vinden en jij in het specifiek, als lid van de CompoCie. Wat een goeie keuze was dat, om je aan te sluiten bij CompoCie’19! Vanaf het begin straalt het plezier er van af in alles wat je doet. Dit verschilt van het helpen van ploegen, tot het opladen van de BoWa, het oplossen van problemen met materiaal en het organiseren van evenementen. Zelfs het nét te brak zijn van de avond ervoor doorsta je met een grote glimlach. Je hebt afgelopen jaar laten zien graag projecten op te pakken en je zorgt er dan ook voor dat alles goed geregeld is. Daarnaast speel je maar al te graag het gehele weekend (inclusief het feest) uit en baal je als je er een keer niet bij kan zijn. Ik weet dan ook zeker dat je een hoop mensen kan enthousiasmeren voor onze mooie compo-sectie; van roeiers, coaches en stuurtjes, tot je eigen commissieleden. In mijn ogen bezit jij precies de goeie eigenschappen om een bepaalde functie te vervullen en ik wil je dan ook graag dé vraag stellen: wil jij komend jaar voorzitter worden van CompoCie’20?

Een overduidelijke ‘ja!’ volgde en de prosecco zorgde voor de nodige hydratatie op deze warme dag.

Lieve Bauke, nogmaals gefeliciteerd! Veel plezier en succes met deze mooie nieuwe uitdaging, ik heb er alle vertrouwen in dat je het goed gaat doen!

Wil jij deel uitmaken van CompoCie’20? Spreek Bauke dan aan, geef je interesse op via My Skøll, of stuur een mailtje naar ciecie@skoll.nl.

Reacties (0)

Geef een reactie