Inloggen

×

Nieuws

Anna Vos voorzitter Årbok’20!

Het was een vrij drukke dinsdagavond op Skøll, dus na 10 rondjes door de soos te zijn geslopen, spotte Cato eindelijk Anna. Deze was namelijk al een tijdje aanwezig vanwege de vraagactie van haar vriendje Jochem die dezelfde avond zou plaatsvinden. Ze keek dus niet raar op toen Cato met een rood jasje aan naar haar toeliep. Die blik veranderde toen Cato vroeg of Anna even mee wilde lopen naar de gang. Daar stond heel het bestuur op haar te wachten en nam Cato het woord:

“Lieve Anna, een tijdje geleden liet jij aan Marloes weten dat je interesse had in de voorzittersfunctie van de Årbok-commissie. Zo kwamen wij vervolgens in gesprek, waarin overduidelijk jouw enthousiasme en energie naar voren kwam. Je vertelde over het feit dat je met je studie veel de leiding neemt in werkgroepen en de voorzittersrol voor jezelf wel zou zien zitten. Ook vertelde je over het moment dat je de Årbok van vorig jaar in je handen kreeg en je onder de indruk was van hoe mooi die in elkaar zat: dat wil ik ook wel, dacht je. Met een ontwerper als moeder en een tijdsverdrijf van het ontwerpen van posters voor non-existente evenementen tijdens de middelbare school bezit jij ook zeker de skills om het dit jaar weer net zo mooi in elkaar te steken. Lieve Anna, daarom wil ik je de volgende vraag stellen: wil jij voorzitter worden van Årbok 2010… uh wacht nee 2019… nee sorry 2020!”

Dat secretarissen niet goed zijn met cijfers mag duidelijk zijn. Na een lieve lach van Anna riep ze enthousiast “JA!” en werd de champagne ontpopt.

Lieve Anna, gefeliciteerd! Ik weet zeker dat je het enorm goed gaat doen.

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll