Inloggen

×

Nieuws

Mafalda van Dissel Voorzitter GalaCie ’20

Laat op de middag van 6 juni zocht Mafalda druk naar het bootje die zij zou gaan sturen. Gezien de klaagzang (iets met brak zijn) van de beste mannen in de Whatsapp-groep maakte ze zich gedurende de dag al een beetje zorgen over de roeikwaliteit die komen ging. Eenmaal aangekomen op de vlotten bleek niets minder waar te zijn (met dank aan Monica) en kwam de bestuurlijke equipe met een grote grijns aanwandelen. Daan nam het woord.

“Beste Mafalda,

 Wat goed dat we jou hier treffen, ik moet helaas melden dat jouw geplande boottraining helaas niet doorgaat. Echter wees niet (geheel) getreurd, ik hoop namelijk dat deze gelegenheid voor jou net zo leuk is. Graag wil ik, zoals de traditie voorschrijft, je kort meenemen door jouw Skøll carrière. In de herfst van 2017 werd jij trots lid van Skøll, samen met de STØEIPØEZEN heb jij een mooi seizoen NOOC geroeid. Hierna heb jij je verder ontwikkeld op roeigebied als coach bij ØL ER GULL, STRØØIERS en als stuurvrouw bij ØDØL en Støei.

 Naast je roei gerelateerde inzet ben jij ook een actief lid bij de SponsorCie (CEB). Hier hou jij je bezig met Job Events zoals het organiseren van bijbanenmarkten. Maar goed, wij staan hier nu voor één commissie in het bijzonder, namelijk de GalaCie. Dit jaar was jij medeverantwoordelijk voor de locatie en aankleding, hiermee droeg jij bij aan de organisatie van een vrij uniek Skøll gala. Want waar een gala volgens de traditie gehouden wordt in een vrij decadente omgeving, sloegen jullie dit jaar een compleet andere weg in. De GalaCie koos namelijk voor het alternatieve Roest te Amsterdam. Naar mijn mening (en naar die van vele andere) is dit een enorm succesvol gala geworden. Als ik me niet vergis is dit zelfs een van de drukstbezochte gala’s in de geschiedenis van Skøll geweest. Dit gala heeft bij uitstek laten zien dat Skøllies in staat zijn om in lijn met de kernwaarde van de vereniging, toegankelijkheid en vrijblijvendheid, een succesvol evenement neer te zetten.

 In ons sollicitatiegesprekje werd ik meteen enorm enthousiast over jouw plannen omtrent het aankomende gala. Jouw ervaring in de sponsorwereld (zowel binnen als buiten Skøll) heeft ervoor gezorgd dat jij kansen ziet om een gala neer te zetten die, indien mogelijk, in grotere maten gefinancierd gaat worden door sponsoren. Hiermee worden leden minder belast, wat ten goede komt aan de toegankelijkheid van het gala. Mafalda, jouw ervaring op Skøll en in het specifiek het gala, jouw vooruitstrevende ideeën en jouw tomeloze enthousiasme maken jou in onze ogen een geweldige kandidaat voor het voorzitterschap van de Galacommissie. Dus bij deze wil ik jou, Mafalada vragen: Wil jij de nieuwe voorzitter worden van de Galacommissie?”

Nadat een grote glimlach tevoorschijn was gekomen antwoordde Mafalda vol van blijdschap: “Ja!!”.

Wederom werd de fles bubbels netjes ontpopt en werden er vele felicitatiekusjes gegeven.

Lieve Mafalda, Bestuur’19 wenst jou heel veel plezier en succes met het organiseren van ons volgende gala!

 

 

 

Reacties (0)

Geef een reactie