Inloggen

×

Nieuws

Alba Korver Voorzitter OCC’20!

Het was dinsdagavond, 18:30. Tijd voor de Gladde Bøys + Alba om de boot in te stappen voor hun training. Langzamerhand verzamelden ze zich op het vlot en precies toen de heren zich de loods uit begaven met hun prachtschip, kwam er een aantal rode jasjes aangelopen. De boot werd versneld te water gelegd en toen iedereen eindelijk om Alba heen stond, nam Loes het woord:

Lieve Alba,

Volgens mij had je dit moment inmiddels al wel zien aankomen. Inmiddels al bijna 3 jaar terug, Op de PAV in 2016, werd een enorm mooi idee gepitcht: het toen nog ‘Ouderejaars Competitie Traject’. Het doel hiervan was om de doorstroom van eerstejaars naar ouderejaars te bevorderen en hen te stimuleren ook na het eerste jaar te (blijven) roeien, coachen of sturen. Nu 3 jaar later staat er een heuse Ouderejaars Competitie Commissie en is de ouderejaars doorstart vaste prik op de agenda.

Voordat jij je aansloot bij de OCC heb je veel met Tessa gespard over hoe we het ouderejaars roeien een stapje verder kunnen helpen. Dit sparren heeft volgens mij iets in je getriggerd en met deze nieuwsgierigheid sloot je je aan bij OCC’19, onder leiding van Julia. Afgelopen jaar hebben jullie de Ouderejaars Doorstart weer een stukje beter gemaakt, door onder andere samen te werken met het stuurgenootschap en de CoCoCo en zo ook andere partijen erbij te betrekken. Naast de Doorstart is er dit jaar ook een nieuw project gestart: de project achten. Ik ben erg enthousiast over de manier waarop je dit hebt opgepakt, het overzicht houdt en duidelijk communiceert met alle betrokkenen. Mede dankzij jouw scherpe blik verloopt deze eerste keer vrij soepel.  Al met al heb je een hoop ervaring opgedaan de afgelopen jaren in jouw Skøll-carrière; je hebt uiteraard de NOOC geroeid, 4+ geroeid, je Gladde Bøys en Dtalenten4* gestuurd en inmiddels ben je ook HTalenten8+ aan het coachen. Overduidelijk het perfecte profiel en de juiste ervaring voor een bepaalde functie binnen de OCC. Ik wil je dan ook graag dé vraag stellen: lieve Alba, wil jij voorzitter worden van OCC ‘20?

Een volmondige ‘Ja!’ volgde, de prosecco werd ontpopt en de felicitaties uitgedeeld.

Lieve Alba, ik weet zeker dat je deze functie met verve zal vervullen, heel veel plezier en succes komend jaar!

Wil jij je ook inzetten voor het ouderejaars competitieroeien op Skøll en Alba vergezellen in OCC’20? Spreek Alba dan aan, geef je interesse op via ‘My Skøll’, of stuur een mail naar ciecie@skoll.nl.

 

Reacties (4)

Tessa Lange
12 juni om 13:57
Wat fantatisch Alba! En geweldig nieuws voor de ouderejaarscompetitie roeiers! Veel succes
Mariëlle Bakker
12 juni om 14:28
Gefeliciteerd Alba, leuk!
Julia Groenveld
12 juni om 17:04
ahhh jippie Albaaa!!!
Jesse Ottens
13 juni om 09:08
Jaaa vo voor de OCC, super leuk Alba!!

Geef een reactie