Inloggen

×

Nieuws

Sieske Boers Beoogd Commissaris Gebouw ’20

      

Het was een prachtig zonnige dag. 18 Juni was het dan zover: Bestuur 2020, zou hopelijk compleet worden! Om half zes kreeg Sieske een brief van Nicky. Met een fles ice achter de kiezen ging ze vrolijk op pad, op weg naar haar eerste jaars lichte dames 2017 om alvast haar gepimpte ontstopper en schoonmaakmiddel te krijgen. Door naar de oud Commissari Gebouw bij de Groene Vlinder.

Waar mooie verhalen werden gedeeld over ketel 1 dubbel glas, wc’s ontstoppen en wat de mooiste functie uit het bestuur nu eigenlijk inhoudt. Sieske coacht dit jaar de eerstejaars lichte dames die met Sombrerøw vol smart op haar stonden te wachten. Ze vervolgde haar tocht naar het Amstelpark, waar ze samen met haar HerfstRIT commissie aan het figuurzagen sloeg. Nogmaals bedankt voor je prachtige gebouw Sieske!

 

 

Geblindoekt werd ze opgehaald en gereden naar de meest favoriete plek van menig gebouw commissaris: de GAMMA! Sieske deed haar blinddoek af en werd toegesproken: 

Lieve Sieske,

Hier sta je dan eindelijk voor me! Met al je sprankelende energie, frisse blik en vol met ideeën. Weet je eigenlijk wel aan welk avontuur je gaat beginnen? Een jaar vol met nieuwe ervaringen, bijzondere diners, trotse wedstrijd weekenden, verf op je handen en 9 nieuwe beste vrienden. Deze avond stond volledig in het teken van jou. Met een stralende zon ging je op pad, waar je straks zult eindigen op de bar met een lege fles prosecco en een vage speech die je je alleen van de video zult herinneren.

Ik ben ontzettend trots om nu voor je te staan, ook al mixt deze trots met verdrietige gedachten van het afstaan van mijn jasje. Als Commissaris Gebouw kom je elk jaar voor grote uitdagingen te staan. Want wat doe je als er ineens een extra verdieping wordt gebouwd, als de hele loods ineens lekt, het vlot instort of iemand weer eens te ver heeft geboord en er dus een halve muur afbrokkelt.. Maar ook, welke stukjes Skøll bedruk je met jouw stempel, wat maak jij nog mooiere plekjes en wat kun jij echt bijdragen aan het succes van onze prachtige vereniging.

Je werd in de prachtige herfst van 2015 lid. Je startte met de top C4 in de NOOC en maakte hierbij vriendinnen voor het leven. Er zat meer in! Je roeide een jaar in de eerstejaars lichte dames. Als betrokken Skøllie vervolgde je met het coachen van de dames talenten 4. Je ontpopte je daarnaast als commissie tijger. Met de VakanCie, Wedcie en het jaar daarna ook nog de Herfst RIT en KHB Cateringcommissie met als kers op de taart het coachen van de eerstejaars lichte dames. Jij hebt ontzettend veel hoeken van Skøll gezien en het is tijd om een stapje verder te gaan!

Ik gun het je ontzettend om net als ons en samen met een nieuwe groep een prachtig jaar tegemoet te gaan. Als alles je een beetje overdonderd of als je de wc ontstopt technieken nog een keertje wil doornemen, bel me dan alsjeblieft. Vooral wil ik je één boodschap meegeven: geniet van jouw gebouw, en zorg dat ze is al haar glorie blijft floreren aan de Amstel.

 

Lieve Sieske. De tijd is gekomen. Ik hoop dat je een prachtige avond hebt gehad en alle liefde in je hebt op kunnen nemen. Hoewel het afstand doen van een prachtig rood jasje als dit me zwaar valt, denk ik dat hij je ontzettend mooi zal staan. Met je energie en liefde voor onze prachtige vereniging kan ik niet anders dan vertrouwen in je hebben. Daarom wil ik je vragen.

Sieske Boers, wil jij Commissaris gebouw van de A.A.S.R. Skøll van het bestuur 2020 worden?

Volmondig antwoordde ze met JA! Waarna ze trots op de bar verscheen in een volle sociëteit. Het wordt een prachtig jaar en ik weet zeker dat het gebouw nog een stukje mooier gaat worden door jouw inzet! 

Reacties (1)

Jorrit Broertjes
25 juni om 14:27
Gefeliciteerd!

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll