Inloggen

×

Nieuws

Bojoura van Riel Voorzitter Outdoor’20!

De laatste outdoor van het seizoen werd in samenwerking met het Sociëteitsbeheer georganiseerd. Uiteraard was Bojoura van de partij en voorzag ze alle deelnemers van een duidelijke instructie van de (bier)spellen. Naarmate het Drentschen was aangebroken, trok een aantal personen gauw een rood jasje over hun sportkleding heen. Het duurde even voordat Bojoura doorhad wat er aan de hand was, maar toen zij eenmaal recht tegenover hen stond, nam Loes het woord: 

Lieve Bojoura,

Ik heb een klein presentje voor je achter mijn rug, wat tijdens deze speciale outdoor goed van pas zal komen. Maar, eerst even naar jou. Je bent een sportieve dame: begonnen met het roeien van de NOOC met ‘de ‘Viegende Skøllander’, vervolgens doorgestroomd naar de 4+ ploeg Prøwst en uiteindelijk een zeer mooi seizoen gedraaid met VAMØS in de dubbelvier. Met hen heb je als je kers op de taart de Najaarsbokaal gewonnen, een mooi resultaat. Daarnaast ben je in 2018 begonnen met de Outdoor en sta je elke donderdag met deze toppers de outdoor te verzorgen. Je bent ondertussen ook nog even weggeweest afgelopen jaar om te reizen, maar direct toen je terug was, stapte je alweer de boot in met VAMØS om te trainen voor de ringvaart; wát een prestatie. Als er iemand doorzettingsvermogen heeft, ben jij het wel. Jouw doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig en ik denk dan ook dat jij de juiste mindset hebt om een sportieve commissie te leiden. Lieve Bojoura, wil jij voorzitter worden van Outdoor’20?

Een overtuigende ‘ja’ volgde, de prosecco werd ontkurkt en de felicitaties uitgedeeld.

Lieve Bojoura, heel veel plezier en succes komend jaar!

Wil jij ook deel uitmaken van de Outdoor? Geef dan je interesse op via ‘My Skøll’, via een mail naar ciecie@skoll.nl of spreek Bojoura aan.

 

Reacties (0)

Geef een reactie