Inloggen

×

Nieuws

Anne Crijns en Maartje Wadman voorzitters Groener Skøll ’20!

Voor de zomer gaven Maartje en Anne aan dat ze het wel zagen zitten om de voorzitters te worden van Groener Skøll. Vrijdagmiddag 6 september werden ze eindelijk uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met Dionne en Sieske over dit gedeelde voorzitterschap. Een goed gesprek volgde en enthousiast werden er nieuwe ‘groene’ plannen gepresenteerd. Met een goede smoes kneep Sieske er even tussenuit om de rest van het bestuur in te lichten dat iedereen zich klaar kon maken voor de eerste vraagactie van het jaar. Het voltallig bestuur stapt de commissiekamer in en de twee meiden kijken verbaasd achterom. Sieske nam het woord: 

“Lieve meiden, in het afgelopen half uur heb ik jullie snel leren kennen. Het vele enthousiasme overtuigde mij snel dat jullie de juiste keuze zijn om komend jaar Skøll nog een stukje groener te maken. Lieve Anne en lieve Maartje, zouden jullie komend jaar de voorzitters willen worden van Groener Skøll?”

Na een ‘dat ging snel’ en een verbaasde blik volgde een enthousiaste ‘JA!’. Gefeliciteerd dames, veel succes met het voorzitterschap dit jaar!
Wil jij ook bijdragen aan een Groener Skøll? De sollicitaties staan open op de site.

Reacties (0)

Geef een reactie