Inloggen

×

Nieuws

Yen Tran voorzitter Amstelwedstrijdencommissie ’20!

Twee weken geleden kwam Yen Tran naar Skøll na een berichtje van Flip te hebben gekregen over eventueel voorzitterschap. Yen was benieuwd naar de Amstelwedstrijden en wilde dit jaar wel een nieuwe uitdaging aangaan. Na gepraat te hebben over wat de commissie precies inhield en wat zij te bieden zou hebben met haar inzettingsvermogen en ervaring, bevestigde Yen haar interesse.

Na twee weken niets gehoord te hebben werd ze afgelopen dinsdag na het eten door haar bootgenootje Jennifer naar de gang gelokt, ‘ik wil even met je praten’, Om de hoek stond het voltallige bestuur. Yen schrok zich dood en Flip nam het woord:

‘Lieve Yen, je had dit waarschijnlijk (nog) niet helemaal zien aankomen. een tijdje geleden hadden wij een gesprek over de Amstelwedstrijden. Na fanatiek competitie te hebben geroeid, gestuurd en gecoacht heb je binnen de Litha het festival op je mogen nemen om te organiseren. Je werd erg enthousiast van het idee om een event over meerdere weekenden heen te organiseren. Ik heb mijn keuze gemaakt en heb alle vertrouwen in je, daarom mijn vraag: wil jij voorzitter worden van de Amstelwedstrijdencommissie ’20?’

Na een volmondige ‘JA’ in een veel te rumoerige gang nam Yen haar fles prosecco met trillende handjes aan. Ze vroeg zelfs nog of ze kurkgeld moest betalen als ze de soos inliep met die fles. We dronken prosecco en vierden het voorzitterschap. Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van de Amstelwedstrijdencommissie of wil je meer informatie? Benader Yen op de borrel, stuur haar een berichtje of geef je interesse op via My Skøll!

Reacties (0)

Geef een reactie