Inloggen

×

Nieuws

Deben Oldert voorzitter CIA’20!

Het was dinsdagavond 22 oktober en de CIA zat volop in vergadering om de ICT van Skøll naar een hoger niveau te tillen. De voorzitter, Deben, is al sinds het begin van de zomer bezig met zijn taken als CIA-voorzitter en in het Secretariaat. Echter was hij nog nooit officieel door het bestuur gevraagd om deze functie te vervullen. Iets na half acht stapten daarom zes leden van bestuur ’20 de grote commissiekamer binnen. Thomas nam het woord:

“Beste Deben. Ik weet nog goed de eerste keer dat ik jou opmerkte op Skøll, vorig jaar tijdens een ALV. Het onderwerp ICT werd kort aangesneden waarop jij van je liet horen: ‘Wat is deze commissie en hoe kom ik er in?’ klonk het door de zaal. Kort daarna werd je lid van de CIA en heb je steeds meer taken tot je genomen. Inmiddels ben je al een paar maanden voorzitter en heb je je hard ingezet om de hardware op Skøll te verbeteren zodat ons netwerk beter bestand is tegen ons ledenaantal. Ook zijn er laatst bij de CIA inspraakavond goede ideeën op tafel gekomen om de commissie beter te laten draaien en verder te ontwikkelen. Ik vind het top om te zien hoe jij je inzet voor deze belangen en ben heel benieuwd wat er dit jaar verder nog gaat komen. Daarom resteert mij nog één vraag: Deben, wil jij voorzitter worden van de CIA?”

Een stevige ‘JA’ werd gevolgd door felicitaties van het bestuur en de CIA-leden. Beste Deben, heel veel succes dit jaar!

Reacties (1)

Gijs Pielkenrood
29 oktober om 20:13
Lekker Deben! Goed bezig

Geef een reactie