Inloggen

×

Nieuws

Maria Olthaar praeses Varsity Comité’20!

Afgelopen donderdagavond vond de wijnproeverij van de Galacie plaats. Nietsvermoedend was Maria Olthaar net aangeschoven om haar eerste wijntje te proeven toen het bestuur de grote commissiekamer binnen viel. Emma nam het woord:

Lieve Maria, alweer een tijdje geleden hebben wij samen gezeten om het over het voorzitterschap van het Varsity Comité te hebben. Jouw enthousiasme spatte hiervan af, net zoals het van jou Skøll carrière afspat. Je hebt fanatiek geroeid en gecoacht, en laten zien hoe hard je kan werken in de Litha commissie en bij het opzetten van Feles. Ik denk dat deze eigenschappen en jouw passie voor de Varsity en Skøll, jou een hele geschikte kandidaat maken. Tijdens het gesprek ging het dan ook al snel over andere zaken dan de Varsity, omdat jij jouw plannen zo duidelijk op een rij had. Daarom rest mij nog een vraag: Lieve Maria, wil jij Praeses worden van het Varsity Comité?
 
Na een volmondig JA! werd de champagne ontkurkt en geproost met het bestuur en alle aanwezigen van de proeverij. Heel veel succes Maria! 
 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll