Inloggen

×

Nieuws

Pieter van der Hoek voorzitter IntrainingCie ’19

Afgelopen dinsdag leek een dinsdag als vele anderen: het bestuur was in vergadering en Pieter van der Hoek was Ouderejaars Dames aan het coachen. Hij stond op het vlot en was samen met Jonneke de training aan het nabespreken toen er vanaf het balkon werd geroepen: ‘Pieter. Staan blijven!’ ‘Hehe, eindelijk’ was zijn eerste reactie. Flip nam het woord:

 

Pieter, of eigenlijk Petit. Je had het misschien niet aan zien komen maar daar staan we dan. Ik heb jou leren kennen, zo’n anderhalf jaar geleden. Tijdens de promo was jij voorzitter en stuurde jij onwijs veel mensen aan om een prachtige maand augustus neer te zetten. Toen al bewees jij echt voorzitterstalent te hebben. Je wist goed te organiseren, je bleek kalmte en rust te kunnen bewaren en bovenal snapte jij direct hoe je een groep ongeremde projectielen kon temperen en enthousiasmeren. Ik denk dat dit precies het juiste moment is om jou dé vraag der vragen te stellen, naar mijn idee ben jij klaar voor deze stap. Pieter, zou jij tot aan 22 december 2019 de taak op je willen nemen van voorzitter van de IntrainingCie?’

 

Een volmondige ‘JA’ en een glimlach zo groot als Pieter zelf volgden. De fles prosecco werd nog even bewaard voor die avond, maar de foto werd direct gemaakt. Heb jij zin om een fantastische intraining neer te zetten samen met Pieter? Meld je dan aan via My Skøll of contact Pieter

!

Reacties (1)

Tessa Lange
25 november om 10:12
Hahahahaha, zo genieten dit

Geef een reactie