Inloggen

×

Nieuws

Luka van der Zwan voorzitter WedCie ’20

Luka was net klaar met haar training en was bezig met rekoefeningen toen zij werd gespot door iemand van het bestuur. Snel werd de rest verzameld en werden de rode jasjes aangetrokken zodat Luka verrast kon worden. Jochem nam het woord:

Luka jij bent hier vorig jaar lid geworden en begonnen met roeien bij MGD. Inmiddels ben je al bezig met het voorzitten van de Wedcie, maar er ontbreekt nog een ding: een vraagactie. Al voorzitter, maar nog geen voorzitter? Dat kan natuurlijk niet. Vandaar dat we hier staan. Luka wil jij voorzitter worden van de wedcie’20?

Een volmondige ‘JA’ en een grote glimlach volgden. De wedcie is al een tijdje bezig en ze hebben nu al bewezen dat ze een geweldig jaar neer gaan zetten! 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll