Inloggen

×

Nieuws

Terugblik Gala 2019

Vrijdag 22 november 2019, een grote delegatie Skøllies (en dates natuurlijk) afgereisd naar kasteel Oud Wassenaar voor het gala. Iedereen had duidelijk zijn best gedaan om er piekfijn uit te zien, geheel corresponderend met het thema ‘La belle époque’. De regel: één welkomstdrankje gold niet voor iedereen en daarmee was de toon gezet.

Het befaamde Knipoogspel werd tijdens het diner gespeeld, de wijn vloeide (iets te?) rijkelijk en de microfoon ging net wat te vaak rond.

Vervolgens volgde het feest, waar iedereen zijn voetjes van de vloer deed op livemuziek van onder andere GLISS en tunebased. De fotograaf had zijn handen vol aan alle Skøllies die hun instafeed vol wilde krijgen.

Tenslotte sloten veel dates samen het gala af.

Tevens speciale dank aan www.feestwinkelxl.nl, voor de prachtige versiering die zij hebben verzorgd voor dit schitterende gala.

De foto’s van het gala zijn nu online te bewonderen!!

 

Wij hebben erg genoten! Tot volgend jaar bij het lustrumgala!

Au revoir!

Gala’19

Reacties (0)

Geef een reactie