Inloggen

×

Nieuws

Emiel Veer en Jayne van Nuys voorzitters LITHA ’20

Afgelopen donderdag was er om half 9 nog een laatste overleg gepland tussen Emiel Veer, Jayne van Nuys en Lyfke over het eventuele co-voorzitterschap van de LITHA. Na een spannend uur waarin het onduidelijk was of Jayne Skøll nog zou halen door een uitgelopen oppas afspraak konden ze om half 10 dan toch echt gaan zitten. Onder genot van een speciaalbiertje werden nog de laatste plannen gesmeed, nietsvermoedend dat de bestuursjasjes al uren geleden verstopt waren in de SB-lounge. Ineens kwam het bestuur in BK ingelopen, op zich niks vreemd dachten Emiel en Jayne, maar toen Lyfke een jasje kreeg toegeworpen begon er iets te dagen…

 

Lieve Emiel en Jayne, jullie hadden dit waarschijnlijk vanavond niet verwacht, maar dat maakt hopelijk de verrassing alleen maar leuker. Lieve Emiel, vorig jaar heb ik je leren kennen bij de FoodCie, daar heb je je heel enthousiast ingezet en toen ben je ook nog de LenteRIT gaan doen. Hier heb je 6 weken staan shinen. Dit jaar gaf je aan dat het voorzitterschap je wel wat leek… Lieve Jayne, sinds jij vorig jaar binnenkwam op Skøll heb je je hard ingezet door bij GroenerSkøll te gaan en heb je de LITHA mede georganiseerd. Ik heb er super veel vertrouwen in dat jullie een fantastische week neer gaan zetten.

 

Na een volmondig 3-2-1 ‘JA’ werd de prosecco ontkurkt en volgden de felicitaties. Wil jij meehelpen een fantastische LITHA neerzetten, meld je dan aan via My Skøll of spreek Emiel en Jayne even aan.

Reacties (4)

Jayne van Nuys
18 december om 13:57
Whoeeeeehoeeeee!! Zin innnnn!
Tim Kunis
19 december om 11:20
<3 voor de Litha! Gefeliciteerd en heel veel succes allebei!
Annemarie Westermann
19 december om 14:19
jeeeej Jayne!!!
Vera Breugem
19 december om 15:50
Lekker bezig Jayne!!

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll