Inloggen

×

Nieuws

Maxime Prenger Promovoorzitter ’20

Het was een relatief rustige woensdagavond op Skøll. De laatste woensdagavond voor het kerstreces. Vele Skøllies waren hard aan het blokken voor de laatste tentamens van het jaar en keken waarschijnlijk met de minuut meer uit naar het kerstreces. Echter waren er drie actieve Lichte Dames die op deze avond een vergadering hadden gepland in de kleine commissiekamer. Het toeval wilde dat het bestuur op deze woensdag voltallig aanwezig was vanwege hun kerstdiner. De voorbereidingen voor het kerstdiner werden onderbroken en de rode jasjes werden uit de bestuurskamer gehaald. Het voltallige bestuur verzamelde zich zo zachtjes mogelijk voor de kleine commissiekamer, waarna ze abrupt naar binnen vielen.

 

Er was bij Maxime eerst nog wat onduidelijkheid over waarom we in de kamer stonden, dit kwam tot uiting in een stamelde “Waarom is dit?” en een “Oh is dit voor mij?”. En dat was het inderdaad, Claire nam het woord:

 

“Lieve Maxime,

 

Je hebt vorig jaar ervaren hoe leuk de promo is afgelopen zomer, want toen maakte je deel uit van de RoeiCie. In deze periode kwam je de achter hoe ontzettend leuk commissiewerk op Skøll kan zijn. Dit was voor jou de trigger om te gaan kijken naar de mogelijkheden binnen Skøll. Je was dan ook de eerste persoon die vol enthousiasme mij benaderde toen de functie van promovoorzitter online werd geplaatst. 

 

In ons gesprek kwam naar voren dat je naast het roeien graag je wilde gaan inzetten voor Skøll op een andere manier. Je hebt een indrukwekkende roeicarrière binnen Skøll, die nog steeds wordt voortgezet. Van Damesclub8+ en de Dames Talenten 4* naar de , Eerstejaars Lichte Dames en de Middengroep Lichte Dames. Je wilde na al het roeien wat voor jou mogelijk is en was op Skøll graag iets terug doen voor de vereniging. Ik vind dit een ontzettend mooie en bewonderenswaardige gedachte. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat met jouw enthousiasme en je doorzettingsvermogen je een geweldige Promo’20 gaat neerzetten. Je zult alle aankomende Skøllies laten zien hoe mooi onze vereniging is en welke mogelijkheden Skøll te bieden heeft, zowel op het gebied van roeien als op organisatorisch gebied, twee gebieden, die nu bij jou perfect samen komen.

 

Ik wil je ontzettend veel succes wensen, namens mijzelf en het voltallige bestuur en uiteraard, Gefeliciteerd!”

 

De fles Prosecco werd ontkurkt echter werd er vanwege de kersttest minimaal geproost, zoals het een goede wedstrijdroeister betaamt! 😉

 

Wil jij nou samen met Maxime een fantastische promo neerzetten, stuur haar dan snel een berichtje, stuur een mailtje naar ciecie@skoll.nl of geef je interesse op via de site!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll