Inloggen

×

Nieuws

SKØLL TOT NADER ORDER GESLOTEN

Vandaag is tijdens een persconferentie van de overheid een nieuw pakket aan maatregelen gepresenteerd omtrent de situatie van het COVID-19 virus in Nederland. Aan de hand van deze maatregelen, de adviezen van het RIVM en de oproep van de NOC*NSF om alle sportfaciliteiten te sluiten, is besloten dat Skøll per direct tot nader order gesloten is.

Dit omdat het van nationaal belang is dat de verspreiding van dit virus waar mogelijk beperkt wordt en daarom eventuele besmettingen op Skøll worden voorkomen. Wij begrijpen dat dit voor iedereen ingrijpende veranderingen zijn en wensen jullie veel sterkte toe de komende weken.

Ter verduidelijking, vanaf heden (15-03-2020 18:00) is het terrein en pand van Skøll gesloten, ook voor de ploegen waar voorheen een uitzondering voor was gemaakt. Er kan niet getraind worden, zowel in de boot als op de ergometer, spinfiets of in het krachthonk. Ook kunnen er geen vergaderingen op Skøll worden gehouden.

Graag verwijs ik naar onderstaande correspondentie met onze leden:

https://mailchi.mp/0b25bf1c0d28/uitnodiging-bav-en-inspraakavond-update-9236398

Reacties (1)

rob kos
30 april om 11:02
Hoe ziet het nieuwe roeien eruit? Met zijn vieren in een acht? Andere boottypes?

Geef een reactie