Inloggen

×

Nieuws

Afgelasting 26e Amstel Skøll Cup

Op 11 en 12 april 2020 zou op de Bosbaan de 26e editie van de Amstel Skøll Cup plaatsvinden. Echter zien wij ons genoodzaakt om de Amstel Skøll Cup dit jaar af te gelasten wegens de verspreiding van het COVID-19 virus in Nederland en de recent genomen maatregelen.

Wij hebben de ontwikkelingen op de voet gevolgd, maar hebben helaas moeten concluderen dat wij als organisatie in de huidige situatie niet in staat zijn om de veiligheid van alle roeiers en bezoekers van het evenement te waarborgen. Deze beslissing is in lijn met de adviezen die wij hebben ontvangen van de KNRB, het RIVM en andere betrokken partijen. De afgelasting van de Amstel Skøll Cup betekent uiteraard dat deze niet meer meetelt voor de bokaal. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag door naar de NSRF.

Wij realiseren ons dat dit voor jullie ook hele onzekere en onwerkelijke tijden zijn en willen jullie dan ook graag een hart onder de riem steken. Voor vragen of toelichting kun je ons bereiken via voorzitter@skollcup.nl.

Reacties (0)

Geef een reactie