Inloggen

×

Nieuws

Jalien van den Tweel voorzitter Lustrum Comité

Het was een speciale dinsdagborrel op dinsdag 3 maart. Het was de dinsdag van de Varsity fustenveiling, het open feest én de laatste dinsdag voordat het COVID-19 virus roet in het eten kwam gooien. 
 
Jalien maakte zich klaar voor deze dinsdag borrel, waar ze rustig aan zou doen, want ze ging op vakantie en had daarna tentamens. Dit voornemen veranderde toen zij tijdens het eten met Meike een brief kreeg. Ze ging op een tocht door Amsterdam langs haar commissies en genootschap en kwam uiteindelijk op Skøll aan. Hier werd zij geblinddoekt en door de stromende regen naar de opbouw gebracht die in het donker was verhuld. Emma nam het woord:
 
Lieve Jalien,
 
Je staat hier in de nieuwe verdieping, ook wel de Lustrumverbouwing genoemd. Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat het bijbehorende Lustrum plaats vond. In de afgelopen vijf jaar is Skøll nog groter en mooier geworden en is deze verdieping gerealiseerd. Jij hebt aangegeven dat jij de viering van deze vijf bijzondere jaren heel graag op jou wilt nemen. Wij denken dat jij dit met jouw enthousiasme en goede ideeën fantastisch gaat doen, dus er rest mij nog een vraag:
 
Lieve Jalien, wil jij voorzitter worden van het Lustrum Comité van het 11e Lustrum van Skøll?
 
Met een volmondige “JA NATUURLIJK!!” werd de champagne ontkurkt en geproost op een prachtig Lustrum!
 
Wij hebben er heel veel vertrouwen in dat Jalien het geweldig gaat doen en een fantastisch Lustrum gaat neerzetten!
 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll