Inloggen

×

Nieuws

Update persconferentie coronamaatregelen dinsdag 7 april

Tijdens de persconferentie van de overheid van gisteravond (7 april 2020) zijn er geen wijzigingen in de maatregelen omtrent het coronavirus bekend gemaakt. Verwacht wordt dat de overheid op 21 april met een update komt over de maatregelen die tot 28 april van kracht zijn. Onder deze maatregelen vallen ook de sportverenigingen. Tot en met in ieder geval dinsdag 28 april 2020 blijft Skøll gesloten en heeft het bestuur besloten om het roeien in elke vorm nog steeds niet toe te staan, omdat wij dit niet in lijn vinden met de de adviezen van de KNRB en het RIVM. Na de verwachte persconferentie van 21 april zullen wij kijken wat mogelijk is met de maatregelen die dan worden afgekondigd voor de daaropvolgende periode. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen wij dit zo spoedig mogelijk mededelen.

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll