Inloggen

×

Nieuws

Maatregelen coronavirus verlengd tot 20 mei 2020 – Gevolgen voor de roeisport

Afgelopen dinsdag (21 april 2020) heeft de overheid de maatregelen omtrent het coronavirus verlengd tot en met ten minste 20 mei 2020. Alhoewel er ruimte wordt geconstateerd voor versoepeling in de sport voor jongeren tot 18 jaar, is dit voor de rest van ons land nog niet aan de orde. Daarnaast zijn alle vergunnings- en meldplichtige evenementen afgelast tot 1 september. 

Gisteren heeft de KNRB ons geïnformeerd over de gevolgen van de verlengde maatregelen voor het roeien. Dit komt er op neer dat, ook na 28 april, het voor niemand is toegestaan om te roeien vanaf en/of sporten op Skøll. Daarmee is de vereniging vooralsnog dus nog altijd gesloten.

Vandaag (24 april 2020) heeft de KNRB laten weten dat alle roeiwedstrijden zijn afgelast tot 1 september. Dat betekent dat het wedstrijdseizoen van dit Skøll-jaar per direct is afgelopen. De KNRB geeft aan dat zij met verenigingen en wedstrijdorganisaties in gesprek gaan om mogelijkheden te bespreken voor een extra evenement voor de huidige eerstejaars en het faciliteren van de te verwachten groei van de najaarscompetitie. Wij zullen vanzelfsprekend bijdragen aan deze gesprekken en de ontwikkelingen op de voet volgen.

Mochten er veranderingen komen aan de bovengenoemde maatregelen, dan zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen.

 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll