Inloggen

×

Nieuws

Aankondiging versoepeling coronamaatregelen per 11 mei 2020

— Update 08 mei 2020 —

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om een protocol op te zetten waarmee we het roeien op Skøll op een veilige manier kunnen gaan hervatten. Wij zijn in afwachting van richtlijnen vanuit de KNRB en proberen dit zo spoedig mogelijk duidelijk te hebben. Later dit weekend zal hierover meer bekend worden.

 

— Eerdere berichtgeving —

Vanavond (06 mei 2020) heeft de overheid in een persconferentie aangekondigd dat o.a. de maatregelen omtrent georganiseerde buitensport voor mensen boven de 18 jaar worden versoepeld per 11 mei 2020. Dit is natuurlijk ontzettend goed nieuws, een grote stap in de goede richting voor de roeisport. Wat de concrete richtlijnen voor (studenten)roeiverenigingen zijn omtrent het roeien en openstellen van de bar-faciliteiten zullen wij zo snel mogelijk duidelijk proberen te maken. Aan de hand van deze richtlijnen van het RIVM, de adviezen van de KNRB en overleg met de gemeente Amsterdam zullen wij spoedig een update delen over hoe we het roeien op Skøll weer gaan opstarten.

Tot snel!

Reacties (0)

Geef een reactie