Inloggen

×

Nieuws

Coronaprotocol A.A.S.R. Skøll – faciliteren roeien t/m 18 jaar

De A.A.S.R. Skøll is afgelopen tijd gesloten geweest om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, dit in gezamenlijkheid met de Nederlandse samenleving. Sinds 29 april 2020 mag er weer geroeid worden in éénpersoonsboten door jongeren tot en met 18 jaar. Als studentenvereniging hebben wij ook leden in deze leeftijdscategorie. Dit document dient als protocol om het roeien voor deze groep leden te faciliteren. 

Dit document geeft aan hoe de eerste stappen naar het nieuwe normaal voor de A.A.S.R. Skøll er uit zullen zien, hierna te noemen het Coronaprotocol. Bedoeld als informatie en richtlijnen voor haar leden, en om de controlerende en verwante instanties (gemeente Amsterdam, KNRB, ARB en de andere roeiverenigingen in onze omgeving) te informeren. Dit Coronaprotocol is op 5 mei 2020 vastgesteld door het bestuur van de vereniging. Dit protocol gaat voor op de reglementen omtrent alle onderwerpen die in dit protocol worden geregeld.

De komende tijd is door de roeibond in verschillende stadia ingedeeld. Momenteel zijn wij stadium 0 gepasseerd en bevinden we ons in stadium 1. Gezien wij een studentenvereniging zijn, hebben wij de stadia ingestoken op volwassen roeiers (>17 jaar). 

Het document is hier te vinden: Coronaprotocol – A.A.S.R. Skøll (geupload 05 mei 2020)

Reacties (0)

Geef een reactie