Inloggen

×

Nieuws

Coronaprotocol A.A.S.R. Skøll per 11 mei 2020

De A.A.S.R. Skøll is afgelopen tijd gesloten geweest om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, dit in gezamenlijkheid met de Nederlandse samenleving. Vanaf 11 mei 2020 is het door de overheid weer toegestaan om te roeien in éénpersoonsboten. Dit document dient als protocol om het roeien in deze boten te faciliteren vanaf 11 mei.

Dit document, hierna te noemen het coronaprotocol, geeft aan hoe de eerste stappen naar het nieuwe normaal voor de A.A.S.R. Skøll er uit zullen zien. Bedoeld als informatie en richtlijnen voor haar leden, en om de controlerende en verwante instanties (gemeente Amsterdam, KNRB, ARB en de andere roeiverenigingen in onze omgeving) te informeren. Dit coronaprotocol is op 10 mei 2020 vastgesteld door het bestuur van de vereniging en op 12 mei 2020 goedgekeurd door de gemeente Amsterdam.

De komende tijd is door de roeibond in verschillende stadia ingedeeld. Momenteel zijn wij stadium 0 gepasseerd en bevinden we ons in stadium 1. Met ingang van 11 mei zullen we opschalen naar stadium 2 en zal het hieronder te lezen protocol in werking treden. Het eerder geschreven protocol voor stadium 1 zal vervallen per 11 mei 2020. Gezien wij een studentenvereniging zijn, hebben wij de stadia ingestoken op volwassen roeiers (>17 jaar). 

Klik hier om het protocol te downloaden (geupload 10 mei 2020)

 

De berichtgeving naar leden is hier te vinden.

Reacties (0)

Geef een reactie