Inloggen

×

Nieuws

Coronaprotocol A.A.S.R. Skøll en bijlage krachttraining

Vanaf 11 mei 2020 is het door de overheid weer toegestaan om te roeien in éénpersoonsboten. Het document ‘Coronaprotocol A.A.S.R. Skøll’  dient als protocol om het roeien in deze boten te faciliteren vanaf 11 mei. Op 28 mei 2020 is hier de bijlage voor het faciliteren van krachttraining toegevoegd.

Dit document geeft aan hoe de eerste stappen naar het nieuwe normaal voor de A.A.S.R. Skøll er uit zullen zien. Bedoeld als informatie en richtlijnen voor haar leden, en om de controlerende en verwante instanties (gemeente Amsterdam, KNRB, ARB en de andere roeiverenigingen in onze omgeving) te informeren. Dit coronaprotocol is op 10 mei 2020 vastgesteld door het bestuur van de vereniging en op 12 mei 2020 goedgekeurd door de gemeente Amsterdam.

De komende tijd is door de roeibond in verschillende stadia ingedeeld. Momenteel zijn wij stadium 0 gepasseerd en bevinden we ons in stadium 1. Met ingang van 11 mei zullen we opschalen naar stadium 2 en zal het hieronder te lezen protocol in werking treden. Het eerder geschreven protocol voor stadium 1 zal vervallen per 11 mei 2020. Gezien wij een studentenvereniging zijn, hebben wij de stadia ingestoken op volwassen roeiers (>17 jaar). 

Coronaprotocol der A.A.S.R. Skøll (vastgesteld 10-05-2020): klik hier

Bijlage krachttraining (vastgesteld 28-05-2020): klik hier

Reacties (0)

Geef een reactie