Inloggen

×

Nieuws

Berber Bos voorzitter VakanCie ’21

Als je iemand wil verrassen met een vraagactie is het handig om te weten waar diegene is. In corona-tijden heb je als bestuur daar iets minder zicht op omdat er geen dingen op Skøll gepland zijn. Op de zonnige dinsdagmiddag 2 juni stond op de planning om bij Berber Bos langs te gaan op Uilenstede. Helaas werd er een half uur van tevoren duidelijk dat ze de hele week niet in Amsterdam was en werd er overgeschakeld naar een noodplan. De jasjes werden naar het park gehaald waar het bestuur zich had verzameld en een zoomlink werd opgestuurd. Lachend keek Berber toe toen Laura  het woord nam:

‘Lieve Berber, het is dan misschien anders dan anders maar wij vonden dat dit moment niet zomaar onopgemerkt voorbij mocht gaan. In 2017 ben je begonnen op Skøll met het roeien met de Bierzøssen en het sturen van de TopC4+. In je eerste jaar ben je ook al meteen lid geworden van de PaparazCie en heb je met de Skøll Cup Feest Commissie een mooi feest neergezet. Vervolgens ben je gaan coachen bij Escøllatie en de TopC4+. Het afgelopen jaar heb je laten zien dat je nog veel meer in je mars hebt door je voorzitterschap van de PaparazCie en lid te worden bij de VakanCie. Met die laatste hebben jullie een fantastische wintersport neergezet. Helaas kon de liftreis niet doorgaan. Het komende jaar staan er in het lustrum weer mooie reizen te wachten, alleen hier is nog wel een goede voorzitter voor nodig die de boel begeleidt. Met jouw inzet, enthousiasme en ervaring ben jij de perfecte kandidaat. Berber, wil jij voorzitter worden van VakanCie ’21?’

Na een volmondige JA werden de felicitaties van de rest van het bestuur uitgesproken. De prosecco staat in de bestuurskamer om op een later moment ontkurkt te worden. Wil jij Berber helpen met het neerzetten van onvergetelijke vakanties, meld je dan aan via de site of stuur Berber een berichtje!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll