Inloggen

×

Nieuws

Coronaprotocol A.A.S.R. Skøll per 10 juni 2020

Twee weken geleden is bij de gemeente Amsterdam een nieuwe versie van ons coronaprotocol ingediend. Vanaf heden hebben wij toestemming om met mensen uit één huishouden in een tweepersoonsboot te roeien en kunnen wij doorgaan met het faciliteren van krachttraining op het balkon voor wedstrijdroeiers. Helaas hebben wij geen goedkeuring gekregen om fysieke vergaderingen te faciliteren op Skøll en kunnen wij voorlopig nog niet ons terras openen voor borrels en andere samenkomsten. Wij vinden het ontzettend jammer dat dit nog niet is toegestaan. 

Om vrije roeiers meer flexibiliteit te geven, hebben we de TONCI-inschrijving laten vervallen. Vanaf nu is het enkel nog nodig om een boot (ook tweetjes) af te schrijven in het afschrijfboek om te kunnen roeien, dit kan nu ook op de dag zelf. Hierdoor kunnen roeiers op de dag zelf hun trainingstijden wijzigen. Wij doen hierbij een beroep op jullie om te blijven letten op het handhaven van de 1,5 meter afstand en de andere richtlijnen uit het protocol op en rondom de vlotten. Onder deze voorwaarden kan er ook zelfstandig in een D1 geoefend worden rondom het vlot.

Het nieuwe protocol is hieronder te vinden, het is essentieel dat iedereen die komt trainen of coachen op Skøll dit protocol goed heeft doorgenomen. Heb jij een vraag of opmerking omtrent het coronaprotocol? Mail dan naar coronavirus@skoll.nl. Deze mails worden behandeld door het bestuur. De meest actuele informatie is ook altijd te vinden in de corona-rubriek op de site.

Klik hier om het protocol te downloaden

Infographics roeien op Skøll

Reacties (0)

Geef een reactie