Inloggen

×

Nieuws

Ebyanne Wijnans voorzitter Outdoor ’21

Dat de Outdoor fotogeniek is, kan niemand zijn ontgaan (zie de outdoor-instagram). De start van een nieuwe reeks outdoors werd dan ook ingeluid met een fotoshoot onder de Rozenoord. Op woensdagavond stond de commissie (één iemand nietsvermoedend) te stretchen en te flexen voor de camera, toen op de achtergrond een donkerblauwe boot met rode jasjes voorbij kwam. 

Een poging tot het naderen van de kant mislukte, dus begon de vraagactie (heel corona-proof) vanaf het water ‘Hoi Ebyanne, waar ik je zelf niet goed ken,heb ik de ruimte genomen om het één en ander over je te leren via je Skøll-vrienden. En ik moet zeggen: dit was een zeer vermakelijk puntje van m’n dag. Opvallend was dat letterlijk iedereens eerste reactie ging over te laat komen, misschien ook wel herkenbaar voor deze groep? Ook werd ik door coaches gewezen op een overmatig gebruik van saus en een verhaal omtrent tosti’s, waarvan ik de toelichting aan jou laat… Naast deze verhalen viel mij voornamelijk op met hoeveel enthousiasme iedereen over jou vertelde. Iets wat jij in anderen naar boven lijkt te halen en volgend jaar goed van pas gaat komen! Je hebt twee jaar fanatiek competitie geroeid met Søepøltjes, met de bijkomstige taarten, en sinds dit jaar is dit fanatisme doorgezet naar commissiewerk bij de AFCO en Outdoor. Door de combinatie van jouw enthousiasme en fanatisme kan je iedereen, zowel je commissie als deelnemende Skøllies, blijven motiveren. Ook verwacht ik dat jouw interesse in fysiotherapie en vrijwel elke denkbare sport (roeien, dansen, hockey, wielrennen, alles kwam voorbij) veel creatieve trainingen gaat opleveren. Ik wil je dan ook vragen of jij de voorzitter wil worden van Outdoor ’21?’ 

De vraag werd met een ‘Ja!’ beantwoord, waarna de fles prosecco richting de kant werd gegooid. Gelukkig wist Ebyanne deze vakkundig op te vangen en kon er met de commissie worden geproost.

Wil jij Ebyanne volgend jaar helpen met het organiseren van de outdoor? Meld je aan via de My Skøll of sluit eens aan op de donderdagavond (inschrijven via TONCI).

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll