Inloggen

×

Nieuws

Lina Dokter en Menno Droogleever voorzitters van Groener Skøll’21

Maandag 22 juni

Menno zou zich voor de komende twee dagen op Skøll verschansen, want het megaproject ‘zonnepanelen’ zou eindelijk plaatsvinden.

Lina stapt nog regelmatig de boot in en is nooit te beroerd om de nieuwe offertes van de afvalverwerkingsbedrijven even door te spreken na haar training.

Dus toen om 13:30 uur Menno de zonnepanelen boer nauw in de gaten hield en Lina vrolijk de boot stapte was het moment daar.

 

Onder het mom ‘Menno weet veel meer van zonnepanelen dan ik, loop alvast met hem mee naar boven om te kijken, ik kom achter jullie aan’ klommen ze de trap op richting het hoogste dak. Waarna ze gevolgd werden door Laura en Sieske die snel een jasje aangetrokken hadden.

Sieske nam het woord:

Menno en Lina, we staan hier nu op het hoogste punt van Skøll, waar op dit moment het werk van Groener Skøll meer dan zichtbaar is. Wat hebben jullie hard gewerkt! 

Een dak met 76 zonnepanelen, stickers op het toilet zodat iedereen zich bewust is van het watergebruik en wat wordt er hard nagedacht over een duurzamer afvalverwerkingsbedrijf. 

Ik heb dit jaar nauw met jullie samengewerkt en ontzettend veel steun aan jullie gehad, daarom heb ik er alle vertrouwen in! 

Willen jullie de nieuwe voorzitters worden van Groener Skøll?

 

Na een volmondige ‘JA!’ en  ‘pas op voor de zonnepanelen!’ werden de prosecco flessen ontpopt.

 

Wil je ook bijdragen aan de duurzaamheid van Skøll? 

Stuur Menno of Lina een berichtje of meld je aan via de My Skøll.

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll