Inloggen

×

Nieuws

Lars Woudstra voorzitter Lustrumgala!

Op donderdag 11 juni zo aan het begin van de avond verzamelde zich niet alleen een delegatie van het bestuur, maar ook voor het eerst sinds een hele lange tijd het Lustrum Comité. De fietsen en de auto werden gepakt en de rode en beige jasjes begonnen de reis naar Diemen. Eenmaal daar aangekomen verzamelde deze groep zich (op anderhalve meter afstand) onder het balkon van Lars Woudstra, die daar nietsvermoedend aan het flaneren was. Toen zijn naam geroepen werd draaide hij zich om en schrok hij van de grote groep jasjes die zich had verzameld onder zijn balkon. 
 
Eenmaal bekomen van de schrik namen Merel en Fleur het woord: “Lieve Lars, het was een spannend moment voor ons, het kiezen van de eerste lustrum subcommissie voorzitter!  Maar die zorgen waren als sneeuw voor de zon verdwenen toen jij kwam binnenlopen. Met jouw ideeën voor het gala wilde jij de bezoekers verbazen! Dit sluit naadloos aan op onze visie voor het lustrum! Jij zet je als voorzitter niet boven je commissie, maar werkt samen met hen als 1 groep. Dit zien wij als een top kwaliteit om een geweldig gala neer te zetten. Waarop Lyfke de vraag stelde: lieve Lars, zou jij voorzitter willen worden van het Lustrum Gala?
Hierop werd volmondig “Ja!” geantwoord! Het bestuur en Lustrum Comité feliciteren Lars met deze prachtige functie en kijken nu al uit naar het Lustrum Gala! Met zoveel enthousiasme en goede ideeën belooft het nu al een legendarisch gala te worden.

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll