Inloggen

×

Nieuws

Olav Nagel en Roy Koelman voorzitters van Boot & Huysch ’21

Skøll is weer rustig opgestart en daarmee is er ook weer werk voor de B&H. Op woensdag 10 juni stond er dus ook weer een groep fanatieke klussers klaar, waaronder Roy en Olav om de boten en het gebouw te fixen. De avond zou worden afgesloten met een BBQ in het nabijgelegen park. De BBQ was nog niet warm en Olav en Roy werden naar voren geroepen. Met een fles vol Absinthe gingen de heren op stap. Links en rechts van RIC hadden zich verschillende ploegen en commissies verschanst om de heren op te wachten met moeilijke opdrachten en leuke vragen. Na dit succesvol doorstaan te hebben mochten ze door naar het Martin Luther Kingpark waar de oud voorzitters de heren ook nog even aan de tand voelden. Euforisch kwamen beiden heren weer aan bij Skøll. Waar Roy bijna in het water eindigde, klom Olav in de BBQ. 

 

Traditiegetrouw stonden Tom en Sieske op het dak van de soos de heren op te wachten.

 

Sieske nam het woord:

Olav en Roy jullie hebben zo te zien een enorm leuke avond gehad. Jullie kennen elkaar al goed van de VakanCie, waar jullie hebben bewezen samen te kunnen werken. Ook vanavond hebben jullie laten zien dat jullie met elkaar overweg kunnen en dat jullie als Buurman & Buurman een goed duo kunnen vormen. 

Dan wil ik mij nu graag richten tot Olav:

Olav, samen zijn wij onze Skøll carrière gestart bij de TOPC4+, waarna je verder ging met coachen. Op commissie vlak heb je laten zien wat je kan bij de VakanCie door het organiseren van een strak geplande wintersport. En natuurlijk hebben we het afgelopen jaar kunnen bewonderen hoe goed jij kan klussen (voornamelijk branddeuren zijn je favoriete onderdeel, dat er nog vele mogen komen)!

Dus hierbij de vraag: Olav, wil jij voorzitter worden van Huysch ‘21?

 

Waar Tom het overnam:

Roy, afgelopen jaren heb jij jezelf bewezen als actief lid van de Boot & Huysch en de AFCO. In de afgelopen maanden heb je laten zien over goed organisatorisch vermogen te beschikken door het voor iedereen mogelijk te maken om zijn/haar stip te halen. Mede daardoor kon Skoll in tijden van corona openblijven voor roeiers. Nu weet je waarschijnlijk al wel waarvoor je zo gevraagd gaat worden. Toch wil ik je die vraag nog wel even stellen: Wil jij komend jaar voorzitter worden van Boot ‘21? 

 

Na twee volmondige ‘JA’S!’ werd de prosecco ontpopt en snel werd de rest van de commissie weer opgezocht om de laatste stukken vlees van de BBQ te graaien.

 

Lijkt het je leuk om te klussen aan de boten en/of het gebouw? 

Geef je interesse op bij Olav of Roy of meld je aan via de site!

Reacties (0)

Geef een reactie