Inloggen

×

Nieuws

Lotte Wolfenter voorzitter Wedcie ’21

Skøll is weer ontwaakt uit het zomerreces en klaar voor een nieuw seizoen. Zoals altijd wordt het gebouw en de C4’en aangepakt tijdens de klusweek om indruk te maken op de nieuwe potentiële leden. Maandag 10 augustus was ook Lotte van de partij en stond zij in de loodsen bootjes te poetsen en werden de cox-kabels van de achten uitgebreid getest. 

In week 2 van hun bestuursjaar renden Nina, Carmen, Lotte en Iris naar de loodsen, uiteraard in de rode jasjes. Na een lichtelijk geschrokken gezicht van Lotte nam Iris het woord:

 

Lieve Lotte, jij bent lid geworden in 2018 en hebt in dat jaar de Heren Clubacht gestuurd. Afgelopen jaar stond jij aan het roer van de Eerstejaars Licht en nu mag je zelfs mee naar het SB-EK als stuur van de mannen 4+! Dit laat zien dat jij een warm hart hebt voor het wedstrijdroeien op Skøll, en met jouw jaar ervaring als commissielid bij de Wedcie denk ik dat jij hier helemaal op de goede plek staat.

 

Lotte, wil jij voorzitter worden van Wedcie ‘21? 

 

Na een volmondige ‘JA’ werd de champagne ontkurkt, mislukte de champagne-douche en werd de champie Corona-proof uitgedeeld in bekertjes. 

 

Lotte, ik heb er super veel vertrouwen in dat je het goed gaat doen!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll