Inloggen

×

Nieuws

Skøll protocol per 1 september 2020

Vanaf 1 juli 2020 zijn alle faciliteiten op Skøll weer toegankelijk voor alle leden. Dit gaat zo veel mogelijk op de manieren zoals dit voorheen ging, maar dan met restricties om de richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF, Gemeente Amsterdam en de GGD na te leven. Het voorgaande protocol is herzien naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de Gemeente Amsterdam.

Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op Skøll, in welke vorm dan ook. Het is hierbij essentieel dat iedereen de regels naleeft, we zorgen er samen voor dat dit werkt. Wij gaan er vanuit dat iedereen die op Skøll komt alle informatie heeft gelezen.

In dit document staat het volgende:

  1. Protocol: algemene regels in en rondom het gebouw;
  2. Protocol: sport (roeien en indoor trainen);
  3. Protocol: borrelen en terras;
  4. Protocol: vergaderen

Bij vragen of opmerkingen omtrent dit thema kun je contact opnemen met coronavirus@skoll.nl. De meest actuele informatie is ook altijd te vinden op de site via https://skoll.nl/coronavirus. Bij vragen over de specifieke protocollen kun je ook terecht bij het aanspreekpunt hiervan.

! KLIK HIER OM HET PROTOCOL TE DOWNLOADEN !

N.B.: dit protocol is vastgesteld door het bestuur op 26 juni 2020. De richtlijnen in het protocol zijn onder voorbehoud onder andere ter goedkeuring van de Gemeente Amsterdam.

Reacties (0)

Geef een reactie