Inloggen

×

Nieuws

Richtlijn coronavirus op Skøll

Sinds de heropening van Skøll op 1 juli hebben we meer ruimte gekregen. We kunnen weer samen roeien en er kan op 1,5 meter geborreld worden. Aangezien we dit ruim drie maanden hebben moeten missen, genieten we daar nu volop van. Soms lijkt het even alsof het coronavirus er niet meer is. 

Toch is dit helaas niet de werkelijkheid. Het aantal besmettingen in de regio Amsterdam neemt fors toe en wij doen er alles aan om te voorkomen dat er besmettingen op Skøll plaatsvinden. De komende tijd is het van groot belang dat Skøll kan anticiperen op alle mogelijke situaties rondom het coronavirus. Wij willen graag tijdig maatregelen kunnen nemen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Om dit te doen helpt het als wij worden geïnformeerd over eventuele besmettingen. 

Er zijn een aantal dingen die wij graag iedereen op het hart willen drukken:

  • Blijf alert en wees je bewust van je eigen verantwoordelijkheden. De getroffen maatregelen zijn voor ieders veiligheid. Blijf afstand houden, want elk contact binnen 1,5 meter brengt risico’s met zich mee
  • Spreek elkaar erop aan als je merkt dat de maatregelen niet worden nageleefd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat onze deuren in deze periode open kunnen blijven staan

Wat moet ik doen als ik positief getest ben? Of wanneer ik in nauw contact ben geweest met iemand die positief getest is? Als hulpmiddel hebben wij een factsheet gemaakt waarop de juiste antwoorden te vinden zijn. Hiermee hopen wij iedereen te helpen de juiste keuzes te maken deze periode. 

Voor vragen kan er ook altijd nog gemaild worden naar coronavirus@skoll.nl

Pas goed op jezelf!

Reacties (0)

Geef een reactie