Inloggen

×

Nieuws

Mees Zwagerman voorzitter Lustrum Sportevenement!

Het is zo’n zaterdag waarop de hemel met bakken uit de lucht komt, de coaches diep weggestopt in hun regenjassen over hun sturen gebogen hangen, de roeiers bijna onherkenbaar zijn door de waas van water. Een nagenoeg leeg gebouw vanwege de maatregelen. Het oogt allemaal wat treurig, maar daar komt het Lustrum Comité verandering in brengen.
 
Ze voegen zich bij de rode jasjes in de BK en gluren om de paar minuten ongeduldig uit het raam: komt er al wat aan? Liggen er nog wel vlotpatta’s en zijn die wel van de juiste persoon? De fles prosecco op tafel verraadt het kleurrijke dat te gebeuren staat op deze verder druilerige dag.
 
Het duurt lang, en dan nog langer. De jasjes beginnen zich af te vragen of de half onderkoelde roeiers niet al lang onder de douche staan. Welke bikkel zou er nou nu nog in een boot zitten? Net op het moment dat ze het gebouw willen uitkammen verschijnen er wat stipjes aan de Amstel-horizon. De viertjes van MGZ schuiven over de golven het haventje binnen. Ze lijken zich van geen regen bewust en nemen ruim de tijd om de boten uit het water te halen. 
 
Vele minuten later begeven de mannen zich dan eindelijk naar de soos om op anderhalve meter te rekken. De nietsvermoedende Mees komt net de keuken uit als de jasjes zich tussen de matjes hebben opgesteld. Huib en Bo nemen het woord:
 
“Lieve Mees,
Als eerstejaars bewees je al snel sportief te zijn. Je ging TopC4 doen en daarna zelfs Middengroep TopC4. Dat was blijkbaar niet hard genoeg want je besloot om Zwaar te gaan roeien. Bovendien heb je deze zomer als voorzitter van de RoeiCie ook bewezen buiten de boot capabel te zijn, en dus heb jij eigenlijk alles in je waarnaar wij op zoek zijn. Er rest ons dus nog maar één vraag: Mees, wil jij voorzitter worden van het Lustrum Sportevenement?”
 
Hierop werd volmondig “Ja!” geantwoord en dus kunnen wij vol trots en met groots vertrouwen aankondigen dat Mees Zwagerman dit jaar een geweldig evenement voor het elfde Lustrum van Skøll gaat neerzetten.
 
Wil jij hier ook aan meewerken? Stuur Mees een berichtje!
 

Reacties (0)

Geef een reactie