Inloggen

×

Nieuws

A.A.S.R. Skøll protocol

Op 3 november zijn er door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze strengere maatregelen hebben betrekking op het roeien op Skøll. Het voorgaande protocol is herzien naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen. 

Het coronaprotocol geeft informatie en richtlijnen voor de leden van de A.A.S.R. Skøll en is opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM, de Gemeente Amsterdam, het NOC*NSF, de KNRB en andere relevante organisaties. 

Wij gaan er vanuit dat iedereen die komt roeien of coachen op Skøll alle informatie in het protocol heeft gelezen. Het is noodzakelijk dat wij ons hier allemaal aan houden om het roeien vanuit Skøll te blijven faciliteren. 

In dit document staat het volgende: 

  1. Protocol: algemene regels in en rondom het gebouw 
  2. Protocol: sport (roeien en indoor trainen) 
  3. Protocol: communicatie 

De nieuwe voorschriften zijn zo veel mogelijk door het gebouw aangegeven om de gebruiksvriendelijkheid ervan te vergroten. 

Bij vragen of opmerkingen omtrent dit thema kun je contact opnemen met coronavirus@skoll.nl. De meeste actuele informatie is ook altijd te vinden op de site via https://skoll.nl/coronavirus. Bij vragen over de specifieke protocollen kun je ook terecht bij het aanspreekpunt hiervan. 

KLIK HIER OM HET PROTOCOL TE DOWNLOADEN

Reacties (0)

Geef een reactie