Inloggen

×

Nieuws

A.A.S.R. Skøll protocol

Op 23 februari zijn er door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze versoepeling van maatregelen heeft betrekking op het roeien en trainen op Skøll. Onder het kopje sport vind je hier meer informatie over.

Daarnaast is per 1 december 2020 vanuit de gemeente Amsterdam bepaald dat verenigingen vallen onder de openbare ruimtes. Dit betekent dat het verplicht is een mondkapje te dragen in ons gebouw. Details zijn uitgeschreven onder het protocol “algemene regels in en rondom het gebouw”. 

Het coronaprotocol geeft informatie en richtlijnen voor de leden van de A.A.S.R. Skøll en is opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM, de Gemeente Amsterdam, het NOC*NSF, de KNRB en andere relevante organisaties. 

Wij gaan er vanuit dat iedereen die komt roeien of coachen op Skøll alle informatie in het protocol heeft gelezen. Het is noodzakelijk dat wij ons hier allemaal aan houden om het roeien vanuit Skøll te blijven faciliteren. 

In dit document staat het volgende: 

  1. Protocol: algemene regels in en rondom het gebouw Aanspreekpunt: Niyana Kwee
  2. Protocol: sport (roeien en indoor trainen) Aanspreekpunt: Iris Visser
  3. Protocol: communicatie Aanspreekpunt: Anna Vos

De nieuwe voorschriften zijn zo veel mogelijk door het gebouw aangegeven om de gebruiksvriendelijkheid ervan te vergroten. 

Bij vragen of opmerkingen omtrent dit thema kun je contact opnemen met coronavirus@skoll.nl. De meeste actuele informatie is ook altijd te vinden op de site via https://skoll.nl/coronavirus. Bij vragen over de specifieke protocollen kun je ook terecht bij het aanspreekpunt hiervan. 

KLIK HIER OM HET PROTOCOL TE DOWNLOADEN

Laatst aangepast: 2 maart 2021

Reacties (0)

Geef een reactie