Inloggen

×

Nieuws

Els Hertog voorzitter Promo!

Maandagmiddag 16:45 uur: het was een koude, mistige dag waarop men liever niet naar buiten wil. Gelukkig hoefde dat ook niet, want na wat rondvragen bleek dat Els om 16:00 uur was begonnen met een krachttraining. Stiekem werd de Prosecco gepakt. Het bestuur deed de rode jasjes aan en gezamenlijk gingen zij naar de KT-ruimte. Els was net halverwege haar sessie wanneer deze abrupt werd gepauzeerd. Perry nam het woord:

 

“Lieve Els,

Je hebt afgelopen zomer al mogen ervaren hoe leuk de promo is als Stad- en StandCie voorzitter. Je enthousiasme en vele ideeën zorgde ervoor dat er bijvoorbeeld een hele vette livestream werd neergezet!

Je wilt alle aankomende Skøllies laten zien hoe mooi onze vereniging is en welke mogelijkheden Skøll te bieden heeft, zowel op het gebied van roeien als op organisatorisch gebied. Geen onbekende gebieden voor jou, onder andere door je wedstrijdroei-ervaring en je studie bestuurs & organisatiewetenschappen. 

Toen ik je had benaderd of je interesse had in een gesprek over het voorzitterschap van aankomend jaar, gaf je al aan dat het je heel leuk zou vinden om het in 2021 te gaan doen.

Daarom mijn vraag aan jou, zou je voorzitter willen worden van Promo’21?

 

Na een volmondige ”Ja graag!” werd de prosecco overhandigd. Het openen moest nog wel even op zich wachten, want de trainingssessie was nog niet afgelopen. Deze werd later alsnog ontpopt in de bestuurskamer.

 

Wil jij samen met Els een fantastische promo neerzetten? Stuur haar dan een berichtje, mail naar ciecie@skoll.nl of geef je interesse op via de site!

 

Reacties (1)

Maxime Prenger
7 december om 12:50
Wiehooooo

Geef een reactie