Inloggen

×

Nieuws

Rosalie Metz voorzitter Lente RIT!

Het was vrijdagavond en de dansles van Feles was net afgelopen. Naast een groep Skøllies die had gedanst alsof het dinsdag was, was Rosalie daar ook aanwezig. 5 minuten voor het einde was er een fles prosecco gepakt en hadden de aanwezige bestuursleden hun rode jasjes aangedaan. Zij stapten de soos binnen en richtten hun aandacht op Rosalie. Perry nam het woord:

“Lieve Rosalie,

Je bent vorig jaar lid geworden en hebt ondertussen al in zowel de LenteRIT- als de HerfstRITcommissie gezeten. Met de HerfstRITcommissie heb je veel dingen anders moeten doen dan voorgaande jaren, maar dat vind je geen enkel probleem. Je hebt tijdens je gesprek met mij namelijk aangegeven dat je heel veel energie krijgt van het bedenken en opzetten van projecten met een groep.

Daarnaast heb je gewerkt in de evenementensector waar je poolmanager bent en dus al veel ervaring hebt met het aansturen van mensen. Het lijkt jou leuk om dit ook op Skøll te gaan doen en hoe kan dit beter dan voorzitter van een commissie te worden.

Daarom mijn vraag: zou je voorzitter van de LenteRIT ‘21 willen worden?”

Na het ontpoppen van de prosecco werd er in de BK nog een glaasje gedronken op de nieuwe voorzitter van de LenteRIT ‘21.

Wil jij samen met Rosalie een geweldige LenteRIT neerzetten? Stuur haar dan een berichtje, mail naar ciecie@skoll.nl of geef je interesse op via de site!

Reacties (0)

Geef een reactie