Inloggen

×

Nieuws

Julia van Oosten voorzitter Varsity Comité!

Zaterdag 12 december was het zover: de SKIR. Terwijl de roeiers hard aan het ergoën waren, was op het vlot de Årbokcommissie te vinden om een commissiefoto te maken. Onder hen was ook hun voorzitter Julia. Na hun fotoshoot waren ze al bijna op weg naar huis, maar gelukkig waren we nog net op tijd. Halverwege de trap werd Julia geroepen. Eenmaal boven aangekomen nam Anna het woord:

“Lieve Julia,

Je bent hier samen met jouw mooie Årbokcommissie waar je dit jaar de voorzitter van bent. We hebben de afgelopen tijd vaak gekletst over hoe het ermee staat en je hebt laten zien dat ondanks de situatie je niet uit het veld te slaan bent en alternatieven bedenkt. Ook voor het Varisty Comité zal deze eigenschap nodig zijn, omdat het waarschijnlijk anders gaat dan andere jaren. Tijdens ons gesprek heb je aangegeven dit juist uitdagend te vinden en ik denk ook dat jij dit heel goed kan.

Daarom rest mij een vraag: wil jij de voorzitter van het Varsity Comité dit jaar willen worden?”

Na een volmondige “JA!” werd er geapplaudiseerd en kon de champagne buiten gepopt worden.

Julia, wij wensen je heel veel succes! Skøll wint de Varsity!!!

Wil jij Julia helpen en een geweldige voorloop van de Varsity neerzetten? Stuur haar dan een berichtje, mail naar ciecie@skoll.nl of geef je interesse op via de site!

 

Reacties (1)

Julia van Oosten
21 december om 11:40
Vo

Geef een reactie