Inloggen

×

Nieuws

A.A.S.R. Skøll® X de Merkplaats®

Sinds de afgelopen 5 maanden kunnen Skøllies bewonderen hoe een groot deel van de boten in de loods en op het water, beplakt is met de herkenbare stickers van onze nieuwe premium partner: de Merkplaats®. Je hebt het ongetwijfeld al gezien aan de mooie posters in het gebouw en het logo op de buitenmuur boven het vlot.

Het doel? de Merkplaats® gaat onze vereniging de komende jaren helpen om onze wensvloot uit te breiden door middel van een mooie samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat de Merkplaats® ons kan ondersteunen in het meeroeien op het hoogste niveau van Nederland.

Eén ding is zeker, de Merkplaats® is here to stay! Al meer dan 21 jaar houdt de Merkplaats® zich bezig met de bescherming en het beheer van intellectuele eigendomsrechten. Ondertussen zijn ze als baanbrekend intellectueel eigendomskantoor niet meer weg te denken als rechtspraktijk in de stad. Met de rijke Amsterdamse historie die ook door de aderen van Skøll® stroomt, zijn wij erg blij dat deze twee Amsterdamse merken elkaar kunnen gaan versterken door de handen ineen te slaan.

Het moderne, sportieve karakter van de Merkplaats® maakt dat wij ervan overtuigd zijn dat de Merkplaats® goed aansluit bij onze mooie vereniging en dat we elkaar kunnen ondersteunen om het beste naar boven te halen. Zowel op het water, als op het land. Niemand minder dan onze eigen ex-wedstrijdroeier Sven Valstar is dan ook als jurist verbonden aan de Merkplaats®.

Wij danken de Merkplaats® voor het vertrouwen in Skøll® en kunnen niet wachten om te zien op welke manieren we deze samenwerking kunnen uitbreiden de komende jaren.

Reacties (0)

Geef een reactie